Χαστούκι Μπαν Γκι Μουν κατά Αναστασιάδη – Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ στηρίζει τον ειδικό του σύμβουλο και την έκθεσή του

«Ο Γενικός Γραμματέας στηρίζει πλήρως το έργο του ειδικού του συμβούλου Εσπεν Μπαρθ Έιντε και υποστηρίζει την έκθεσή του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπαν γκι-Μουν, Στεφάν Ντουζαρίκ, απαντώντας σε ερώτηση στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που άσκησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην πρόσφατη έκθεση του ΓΓ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, η οποία συνέπεσε και μετά την ολοκλήρωση των επαφών Έιντε στην Κύπρο.
«Μιλώντας γενικά, συνέχισε ο κ. Ντουζαρίκ, σε πολλές περιπτώσεις εκθέσεις του ΓΓ συγκεντρώνουν την κριτική της μιας πλευράς ή της άλλης. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε αντιδράσεις στην έκθεση του ΓΓ», κατέληξε
Στην έδρα του ΟΗΕ συνεχίζονται οι επαφές της μόνιμης αντιπροσωπείας της Κύπρου, με μέλη του Σ.Α., εν όψει και της ενημέρωσης του σώματος από τον κ. Έιντε και τη Λίζα Μπάτενχάιμ, στις 26 Ιανουαρίου, αλλά και τις διαβουλεύσεις που θα ξεκινήσουν για την υιοθέτηση του ψηφίσματος για την ανανέωση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
Το βρετανικό προσχέδιο αναμένεται να επιδοθεί στα υπόλοιπα μόνιμα μέλη είτε σήμερα, ή τη Δευτέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»