Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΕΞΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ «ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ»

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
1.Εξωθεί στα άκρα ο Νίκος Αναστασιάδης- Φανατίζει τους νέους και τους χρησιμοποιεί ως εμπροσθοφυλακή για προσέλκυση εθνικιστών και ακροδεξιών.
  >>>Κύκλος επιθέσεων και προκλήσεων ακολούθησε την εμφάνιση του σε εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης του Συναγερμού στην Αθήνα
  >>>Προσχεδιασμένη ήταν και η τελευταία επίθεση της «Πρωτοπορίας» εναντίον της Προοδευτικής στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό Κυπρίων φοιτητών.
2. Αποκάλυψε τη σκευωρία της αντιπολίτευσης στο Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Χριστόφιας – Φυγομαχεί ο Αναστασιάδης
3. ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ , έφεραν στα όρια τους, τους νέους με τις κινήσεις για επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης: «Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία... Αβέρωφ, Παπαδόπουλε και Κουλία, τη νεολαία σπρώχνεται στην ανεργία...'' - «Μη μιλάτε για ανεργία Συναγερμκοί, εσείς μας οδηγείτε να ζήσουμε σ’ αυτή»
4. «Κρύος ιδρώτας» για τον Αναστασιάδη: Το 1/3 των μελών του Ανωτάτου δεν του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης» > Η Θεοχάρους ανέλαβε να «εμβολιάσει» με διχοτομισμό το πρόγραμμα του …
5. Εξομολόγηση σοκ γυναίκας που έπεσε στα δίκτυα κυκλώματος εμπορίας προσώπων: «Μητέρα μου, μπορεί να μη με πιστεύεις. Είναι ιστορίες απίστευτες, το ξέρω. Μα σου ορκίζομαι πως είναι αληθινές»
>>> Εκστρατεία «ΓΝΩΜΗΣ» και της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης «Cyprus STOP Trafficking»
8. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 :- Εγγλέζικο ρατσιστικό ατόπημα με κρυφούς στόχους

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ,
και όπως πάντα με καυστικά σχόλια,
πολιτικές αναλύσεις, παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία.