Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ (!!!) ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

95. GNOMI 21.10-27.10                                                                                                   
1.Απόρρητο έγγραφο: Ο Πόλυς Πολυβίου στις ακροάσεις της Ερευνητικής για το Μαρί, μιλούσε για δεσμεύσεις Χριστόφια έναντι του Ιράν, αλλά ο ίδιος έδινε διαβεβαιώσεις  στην Τεχεράνη ότι δεν θα βλάψει τις διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ιράν!
2.Στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας η υπόθεση Χρύσανθου Τσουρούλλη. Απολογήθηκε για την κατ’ εξακολούθηση  αντιγραφή κειμένων Ελλήνων δημοσιογράφων, αλλά ο σάλος δεν κόπασε
3.Ο Αναστασιάδης, τους πήρε όλους στο λαιμό του και τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναγκάζονται σε αναδίπλωση για τη ψήφιση του Προϋπολογισμού.
4.Ούτε η πνευματική τρομοκρατία, ούτε και  οι απειλές κατά της ζωής καλλιτεχνών έπιασαν τόπο. Η  μεγαλειώδης συναυλία της Δευτέρας θα γίνει κανονικά.
Κυπριακό: Πώς τα δώρα Αναστασιάδη  έχουν καταστεί η Αχίλλειος πτέρνα της Ελληνοκυπριακής πλευράς.
5.Οργανωμένη υπόσκαψη του ΑΚΕΛ  με εμπλοκή και εκκλησιαστικών παραγόντων . Μαζί με τα «κόλλυβα αγάπης», διένειμαν σε εκκλησία και βιβλίο μίσους κατά του ΑΚΕΛ.