Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Ορμητήριο για επιχειρήσεις στο Ιράκ, η Βάση Ακρωτηρίου! Σε θανάσιμους κινδύνους η Κύπρος με τη συγκατάθεση της κυπριακής κυβέρνησης!


ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΒΑΣΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ!
Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.       Σε θανάσιμους κινδύνους η Κύπρος! Ορμητήριο η αεροπορική Βάση Ακρωτηρίου με την ανοχή και συγκατάθεση της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ! Οι Βρετανοί ανησυχούν για επιθέσεις από τους Τζιχαντιστές στη χώρα τους και διαμηνύουν πως οι επιχειρήσεις προς βόρειο Ιράκ γίνονται από την Κύπρο!
2.       Ο Άγγλος Υπουργός Άμυνας και η υποτέλεια του Αναστασιάδη
3.       ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για να μην περάσει το νομοσχέδιο – κλέφτης για τις εκποιήσεις  - Επιχειρούν να μετατρέψουν τα θύματα της κρίσης σε άστεγους!
4.       Αντίσταση στα απάνθρωπα σχέδια των κυβερνώντων - Πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο
 - Προδοσία των εργαζομένων από τις ηγεσίες  ΣΕΚ, ΠΑΣΥΔΥ – ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ! Με πολιτικά κίνητρα μποϊκοτάρουν την κινητοποίηση!
5.       ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Σοβαρότατη καταγγελία του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού που «έθαψαν» τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης του κατεστημένου: «Την Κύπρο δεν την κυβερνούν αυτοί που ο λαός εξέλεξε, αλλά η Τρόικα»!
6.       Οι δεσμεύσεις του κυρίου «Δεσμεύομαι»  και ο βοσκός ο ψεύτης
7.       Αποστολή στην Παλαιστίνη- Τα φρικτά εγκλήματα του ισραηλινού στρατού - Συνέντευξη στη «ΓΝΩΜΗ» του Γ.Γ. του ΠΣΕ  Χρίστου Κ. Κουρτελλάρη:  Τα θύματα των Ναζί μετατράπηκαν οι ίδιοι σε Ναζιστικά ομοιώματα!
8.       ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Το πρωτάθλημα αρχίζει και η ΚΟΠ... προ-αποφασίζει! - Ζητούμενο η διαφάνεια και η δικαιοσύνη

Μαζί με τη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ ζητήστε
το νέο βιβλίο του Στέλιου Στυλιανού
«Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
- Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ  1974 – 2014: 40 χρόνια αμετανόητοι»
Το βιβλίο προσφέρεται προαιρετικά με επιπλέον χρέωση, ΜΟΝΟ 2 ευρώ.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ