Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο Αναστασιάδης συνήγορος των πραξικοπηματιών και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας!


ΤΟ 1974 ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΟΚΑΒΗΤΑΖΗΔΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΣΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!
Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Προεδρική πρόκληση: Το 1974, ο Αναστασιάδης ως δικηγόρος, συνήγορος των ΕΟΚΑβητατζήδων στα Δικαστήρια. - Σήμερα ως Πρόεδρος πολιτικός συνήγορος τους! ΔΗΣΥ και η κυβέρνηση προχωρούν πλέον ανοικτά στην δικαίωση της προπαγάνδας που υιοθετούσε η προδοτική οργάνωση του Γρίβα, ΕΟΚΑ Β’: Εξισώνουν  το νόμιμο κράτος με την παρανομία και την προδοσία του 1974!
2. Αποφάσισε και διέταξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου για το κλείσιμο της κρατικής εταιρείας υδρογονανθράκων •Σε ρόλο πολιτικής μαριονέττας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  •Ενισχύονται οι πληροφορίες της ΓΝΩΜΗΣ για σταδιακό «παραγκωνισμό» του
3. Στο χείλος του εμφυλίου η Κύπρος το 1959: Ο Γρίβας και τα «παλικάρια» του, κτυπούσαν το ΑΚΕΛ και δολοφονούσαν τα στελέχη του, για να το αποδυναμώσουν και να  διασφαλίσει η Δεξιά τον έλεγχο της εξουσίας  μετά την ανακήρυξη της  Κυπριακής Δημοκρατίας!
4. Χοντρό παιχνίδι πίσω από τις πλάτες της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας και του λαού για Κυπριακό, οικονομία – φυσικό αέριο. Το χαρτί της Αμμοχώστου, ο αγωγός μέσω Τουρκίας και οι αμερικανικοί σχεδιασμοί. - Αποκαλυπτικές πληροφορίες
 5. Ψεύδονται ασύστολα! Ο λαός οδηγείται στην φτώχια και την εξαθλίωση και οι κυβερνώντες κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια!
6.ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Θυσιάζουν 3 σωματεία της Λευκωσίας, για να κάνουν ρουσφέτι στον ΑΠΟΕΛ!!!
ΟΜΟΝΟΙΑ: Η επιστροφή του Γαλλοαλγερινού Σοφιάν Σερφά
ΑΕΛ: Πανέτοιμη για το νέο πρωτάθλημα με την επιστροφή  στη βάση της
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Επικέντρωση στην  ομοιογένεια της ομάδας μέσα στο γήπεδο

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ,
και όπως πάντα, με αποκαλυπτική ειδησεογραφία
και ρεπορτάζ, μαχητική αρθρογραφία,
καυστικά σχόλια και πολιτική γελοιογραφία.