Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΕΛ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1955 – 59.
>>> «ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ» ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  ΤΤΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ  ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ  ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΡΟΥ
97. GNOMI 04.11-10.11

Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα : 
1.Προγραφές και απειλές κατά της ζωής από τους Συνδέσμους Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.  Αντιδρούν στο ενδεχόμενο αποκατάστασης της μνήμης δολοφονηθέντων την περίοδο 1955 – 59. Αποκαλύπτουμε επιστολή – προειδοποίηση στον  Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Ττοφιά: «Ένοχος αδικήματος  πρώτου βαθμού εναντίον της Επανάστασης», εάν αγγίξει έστω το θέμα της δολοφονίας του στελέχους του ΑΚΕΛ, Μιχάλη Πέτρου! – «Συνεμορφώθην  με τας υποδείξεις»  των ΕΟΚΑτζήδων  ο και έκανε πίσω ο Δήμαρχος μετά την επιστολή των  συναγωνιστών του…!
2. Αντιφάσεις της αντιπολίτευσης και διαπλεκόμενα συμφέροντα για τα τεμάχια για το φυσικό αέριο. Ήθελαν επιτάχυνση, τώρα προσπαθούν να καθυστερήσουν την αδειοδότηση.
3. Καμένο χαρτί ο Αναστασιάδης για τις προεδρικές του 2013. Εχασε την αξιοπιστία του και μέσα στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ-  Μεγαλοπαράγοντες  της Δεξιάς αναζητούν ήδη αξιόπιστη υποψηφιότητα.
4.Ξινά φαίνεται να τους βγαίνουν τα «πάρτι» που έστηναν με κάθε υποβάθμιση: Μπούμερανγκ και οι «οίκοι» αξιολόγησης, για το δίδυμο Αβέρωφ – Νικόλα: 
-Οι Standard & Poors καλούν σε υπερψήφιση του προϋπολογισμού και θεωρούν το ρωσικό δάνειο ως θετική εξέλιξη!
-Εκτεθειμένοι οι πολυεκατομμυριούχοι πολιτικοί: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος κατακεραύνωνε τον φτηνό δανεισμό  από τη Ρωσία, μιλώντας για «εξαρτήσεις» και ο Αβέρωφ Νεοφύτου που προανάγγειλε καταψήφιση των προϋπολογισμών.
5. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ: Η λογική του παράλογου:Κοντόφθαλμη πολιτική
ντυμένη με το κοστούμι του ανένδοτου…

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ: ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ!




OI ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΕΛ,  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1955 – 59.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, που κυκλοφόρησε ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σε όλα τα περίπτερα: 

1. Προγραφές και απειλές κατά της ζωής από τους Συνδέσμους Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.  Αντιδρούν στο ενδεχόμενο αποκατάστασης της μνήμης δολοφονηθέντων την περίοδο 1955 – 59. Αποκαλύπτουμε επιστολή – προειδοποίηση στον  Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Ττοφιά: «Ένοχος αδικήματος  πρώτου βαθμού εναντίον της Επανάστασης», εάν αγγίξει έστω το θέμα της δολοφονίας του στελέχους του ΑΚΕΛ, Μιχάλη Πέτρου!
Ακόμη στην σημερινή έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:
2.Αντιφάσεις της αντιπολίτευσης και διαπλεκόμενα συμφέροντα για τα τεμάχια για το φυσικό αέριο. Ήθελαν επιτάχυνση, τώρα προσπαθούν να καθυστερήσουν την αδειοδότηση.
 3. Καμένο χαρτί ο Αναστασιάδης για τις προεδρικές του 2013. Εχασε την αξιοπιστία του και μέσα στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ-  Μεγαλοπαράγοντες  της Δεξιάς αναζητούν ήδη αξιόπιστη υποψηφιότητα.
 4. Ξινά φαίνεται να τους βγαίνουν τα «πάρτι» που έστηναν με κάθε υποβάθμιση: Μπούμερανγκ και οι «οίκοι» αξιολόγησης, για το δίδυμο Αβέρωφ - Νικόλα: -Οι Standard & Poors καλούν σε υπερψήφιση του προϋπολογισμού και θεωρούν το ρωσικό δάνειο ως θετική εξέλιξη! - Εκτεθειμένοι οι πολυεκατομμυριούχοι πολιτικοί: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος κατακεραύνωνε τον φτηνό δανεισμό  από τη Ρωσία, μιλώντας για «εξαρτήσεις» και ο Αβέρωφ Νεοφύτου που προανάγγειλε καταψήφιση των προϋπολογισμών.
5. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ: Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ… Κοντόφθαλμη πολιτική
ντυμένη με το κοστούμι του ανένδοτου…

Αυτά και πολλά άλλα στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
που κυκλοφορεί  ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή,
και  όπως πάντα με καυστικά σχόλια, πολιτικές αναλύσεις,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία.