Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ – Η ΠΕΟ ξεσκεπάζει τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ

Δωρεάν μαζί με την Εβδομαδιαία Εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το περιοδικό «REAL SPORTS»:

Σ’ αυτή την έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. Στη μάχη για ανατροπή του εργασιακού μεσαίωνα - Διπλασιάστηκε το ποσοστό των εργαζομένων που αμείβονται με μισθούς που τους κατατάσσουν στο όριο της φτώχειας!
- Συγκροτημένα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της ΠΕΟ, θέτει διεκδικητικά, ως κεντρικό  ζήτημα την επαναρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και την υποχρεωτική εφαρμογή από τους εργοδότες των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. 
>>> Συνέντευξη στη «ΓΝΩΜΗ» της Αναπληρώτριας Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλας Χαραλάμπους

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Υπό τον έλεγχο του «μεγάλου αδελφού» οι διαιτητές και στο Κυπριακό πρωτάθλημα! Έρχεται το σύστημα VAR >>> Στο “Real Sports” που κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2018, ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την εβδομαδιαία εφημερίδα ΓΝΩΜΗ


Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ», την ερχόμενη Παρασκευή (02 Νοεμβρίου 2018) το νέο τεύχος του αθλητικού  περιοδικού  REAL SPORTS.
Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Υπό τον έλεγχο του «μεγάλου αδελφού» οι διαιτητές και στο Κυπριακό πρωτάθλημα – Έρχεται το σύστημα VAR, ο αλάνθαστος «δικαστής» των αμφισβητούμενων φάσεων στο ποδόσφαιρο.
– Συνέντευξη με το γνωστό πρώην διεθνή Διαιτητή Γιαννάκη Κυπριανίδη