Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! «Ο φάκελος της προδοσίας - ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ» -Το νέο βιβλίο της ΓΝΩΜΗΣ, σε επιμέλεια Μιχάλη Μιχαήλ


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ», με τίτλο «ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ», σε δημοσιογραφική επιμέλεια, ανάλυση και σχολιασμό από το   δημοσιογράφο - ερευνητή Μιχάλη Ν. Μιχαήλ.
Συνεχίζουμε την προσφορά προς τους αναγνώστες μας και όχι μόνο, συμβάλλοντας στην έρευνα και τεκμηρίωση σημαντικών πτυχών της νεότερης Ιστορίας της Κύπρου. Στο βιβλίο καλύπτονται περιληπτικά τα κυριότερα σημεία του Πορίσματος της Επιτροπής της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου:
·         Τα διχοτομικά σχέδια του ΝΑΤΟ και οι συνωμοσίες κατά της Κύπρου

ΔΩΡΕΑΝ το «REAL SPORTS» σε ειδική έκδοση για το παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», αυτή την εβδομάδα (10 - 16 Αυγούστου 2018)


Κυκλοφόρησε και διατίθεται εντελώς δωρεάν μαζί με τη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» (Εβδομάδα 10 - 16 Αυγούστου 2018) το αθλητικό περιοδικό REAL SPORTS - Ειδική έκδοση για την έναρξη του νέου Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πρώτης Κατηγορίας.
Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα στην ειδική έκδοση του «REAL SPORTS»:

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΕΛΑΜοποίηση των «ενδιάμεσων»! Αδυσώπητος πόλεμος ΕΛΑΜ – ΕΔΕΚ για την 6η έδρα στην Ευρωβουλή

Δωρεάν μαζί με τη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το περιοδικό «REAL SPORTS» - ειδική έκδοση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018-19.
>>> Μαζί με την εφημερίδα διατίθεται το βιβλίο «ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ» σε δημοσιογραφική επιμέλεια, ανάλυση και σχολιασμό από το   δημοσιογράφο - ερευνητή Μιχάλη Ν. Μιχαήλ

Στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΕΛΑΜοποίηση των «ενδιάμεσων» κομμάτων! Αδυσώπητος πόλεμος ΕΛΑΜ – ΕΔΕΚ για την 6η έδρα στην Ευρωβουλή –  Ο Σιζόπουλος και η σημερινή ηγεσία της ΕΔΕΚ στο δρόμο που χάραξε ο αρχηγός της νεοφασιστικής «Χρυσής Αυγής»,  Νίκος Μιχαλολιάκος, ο επονομαζόμενος «Φίρερ της Ελλάδας»! Δυσφορία σε παραδοσιακούς, δημοκρατικούς οπαδούς της ΕΔΕΚ και φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ! ΔΩΡΕΑΝ με τη ΓΝΩΜΗ το «REAL SPORTS» σε ειδική έκδοση (10-16/08/2018)


Δωρεάν μαζί με τη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» (Εβδομάδα 10 - 16 Αυγούστου 2018), το αθλητικό περιοδικό REAL SPORTS - Ειδική έκδοση για την έναρξη του νέου Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πρώτης Κατηγορίας.
Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα στην ειδική έκδοση του «REAL SPORTS»:

«ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ» - Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Νέο βιβλίο μαζί με τη ΓΝΩΜΗ για το φάκελο της προδοσίας της Κύπρου, σε επιμέλεια Μιχάλη Μιχαήλ


Η «ΓΝΩΜΗ» συνεχίζει την προσφορά προς τους αναγνώστες της και όχι μόνο, συμβάλλοντας στην έρευνα και τεκμηρίωση σημαντικών πτυχών της νεότερης Ιστορίας της Κύπρου. Με την έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ, την ερχόμενη Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, θα διατίθεται το βιβλίο «ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ» σε δημοσιογραφική επιμέλεια, ανάλυση και σχολιασμό από το   δημοσιογράφο - ερευνητή Μιχάλη Ν. Μιχαήλ
Τα κυριότερα σημεία του Πορίσματος  της Επιτροπής της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου:
·         Τα διχοτομικά σχέδια του ΝΑΤΟ και οι συνωμοσίες κατά της Κύπρου
·         Ο ρόλος της Χούντας, της ΕΟΚΑ Β΄ και του Γρίβα
·         Στο στόχαστρο η Αριστερά