Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

90 GNOMI_16.09-22.09                                                                                                   
                                               
Διαβάστε ανάμεσα σ' άλλα:
Αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο. Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη νέα φασιστική επίθεση του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ στα Γραφεία της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κίνησης Φοιτητών στην Αθήνα.           - Ηθικοί αυτουργοί κόμματα της αντιπολίτευσης και πολιτικοί που ενθαρρύνουν τις ακραίες εκδηλώσεις εναντίον του Προέδρου. -Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Υποψήφιο – «μαριονέτα» αναζητεί ο Αρχιεπίσκοπος για τις προεδρικές. Η «ιερή» λίστα με τους εκλεκτούς του. Γιατί έσπευσε να δώσει το έναυσμα για τις προεδρικές εκλογές του 2013.
• Υπόθεση Μαρί: Οι ευθύνες, τα μεγάλα ψέματα, το Κυπριακό και τα ασυγχώρητα λάθη της αντιπολίτευσης
• Επιχειρούν «ελεγχόμενη ανάφλεξη» της «πολιτικής πυρίτιδας» υποκινώντας εντάσεις στο ευαίσθητο χώρο των φοιτητών
Οι «αγανακτισμένοι» αυτοαποκαλύπτονται: Μιλούν για «πολιτικό κίνημα», για «επανατοποθέτηση του Κυπριακού» και εκφράζουν απόψεις ακόμη και για «διχοτόμηση» . ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ
Όξος και χολή από τη Ρούλα Μαυρονικόλα – Εκμεταλλεύθηκε το βήμα που της δόθηκε σε πολιτιστική εκδήλωση στην Αγία Βαρβάρα για να εξαπολύσει επίθεση κατά του Προέδρου Χριστόφια και της κυβέρνησης.
• Υποκινούνται και χρηματίζονται από τις ΗΠΑ, οι αυτο-αποκαλούμενοι ως αντιπολιτευόμενοι στην Κούβα - Συνέντευξη στη ΓΝΩΜΗ του Fidel Vascos Gonzalez, πρέσβη της χώρας στην Κύπρο

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Διαβάστε στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα:
  • Αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο. Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη νέα φασιστική επίθεση του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ  στα Γραφεία της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κίνησης Φοιτητών στην Αθήνα. - Ηθικοί αυτουργοί κόμματα της αντιπολίτευσης και πολιτικοί που ενθαρρύνουν τις ακραίες εκδηλώσεις εναντίον του Προέδρου. -Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
  • Υποψήφιο – «μαριονέτα» αναζητεί ο Αρχιεπίσκοπος για τις προεδρικές. Η «ιερή» λίστα με τους εκλεκτούς του. Γιατί έσπευσε να δώσει το έναυσμα για τις  προεδρικές εκλογές του 2013. 
  • Υπόθεση Μαρί: Οι ευθύνες, τα μεγάλα ψέματα, το Κυπριακό και τα ασυγχώρητα λάθη της αντιπολίτευσης 
  • Επιχειρούν «ελεγχόμενη ανάφλεξη» της «πολιτικής πυρίτιδας» υποκινώντας εντάσεις στο ευαίσθητο χώρο των φοιτητών
  • Οι «αγανακτισμένοι» αυτοαποκαλύπτονται: Μιλούν για «πολιτικό κίνημα», για «επανατοποθέτηση του Κυπριακού» και εκφράζουν  απόψεις  ακόμη  και για  «διχοτόμηση» . ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ
  • Όξος και χολή από τη Ρούλα Μαυρονικόλα – Εκμεταλλεύθηκε το βήμα που της δόθηκε σε πολιτιστική εκδήλωση στην Αγία Βαρβάρα για να εξαπολύσει επίθεση κατά του Προέδρου Χριστόφια και της κυβέρνησης.
  • Υποκινούνται και χρηματίζονται από τις ΗΠΑ, οι αυτο-αποκαλούμενοι ως αντιπολιτευόμενοι στην Κούβα - Συνέντευξη στη ΓΝΩΜΗ του Fidel Vascos Gonzalez, πρέσβη της χώρας στην Κύπρο

Αυτά και πολλά άλλα στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ αύριο Παρασκευή,
και όπως πάντα με καυστικά σχόλια, πολιτικές αναλύσεις, παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία  για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον κόσμο.
Μην την χάσετε. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.