Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Αβέρωφ – Τορναρίτης σφάζονται για τον προεδρικό θώκο, ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη προς τη Γενεύη για το Κυπριακό - Ποιοι και γιατί έθεσαν τον Αναστασιάδη «εκτός κούρσας» - Στη «ΓΝΩΜΗ»



Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κορύφωση προσπαθειών για λύση του Κυπριακού με το μάτι στις επόμενες προεδρικές εκλογές. «Εκτός κούρσας» ο Αναστασιάδης που θεωρείται από το βαθύ κράτος της Δεξιάς «καμένο χαρτί» και «σφάζονται» οι δελφίνοι στον ΔΗΣΥ.

2.Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Τορναρίτης ετοιμάζονται για τη μεγάλη σύγκρουση για το χρίσμα του υποψηφίου της παράταξης.
Για υποψηφιότητα προαλείφονται επίσης: Μάριος Ηλιάδης, Μάρκος Κυπριανού, Γιώργος Λιλλήκας και Νικόλας Παπαδόπουλος

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Κορύφωση προσπαθειών για λύση του Κυπριακού με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές του 2018 - Ποιοι έθεσαν «εκτός κούρσας» τον Αναστασιάδη και στον ΔΗΣΥ σφάζονται οι δελφίνοι για το χρίσμα – Στη «ΓΝΩΜΗ»



Κορυφώνονται οι προσπάθεια για αναζήτηση λύσης του Κυπριακού με τις δυο πλευρές και τους άλλους ενδιαφερόμενους να ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Γενεύη. Ωστόσο την ίδια ώρα στην κυβερνητική παράταξη κάποιοι βλέπουν στην «μετά τη Γενεύη εποχή» και θέτουν πάνω απ’ όλα τις προσωπικές τους ατζέντες.
Πληροφορίες της «ΓΝΩΜΗΣ» από ενημερωμένες πηγές, φέρουν τον Νίκο Αναστασιάδη να έχει τεθεί «εκτός παιχνιδιού» και  ήδη στον ΔΗΣΥ ξέσπασε η μάχη για τη διεκδίκηση του χρίσματος του υποψηφίου της παράταξης.