ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Κορύφωση προσπαθειών για λύση του Κυπριακού με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές του 2018 - Ποιοι έθεσαν «εκτός κούρσας» τον Αναστασιάδη και στον ΔΗΣΥ σφάζονται οι δελφίνοι για το χρίσμα – Στη «ΓΝΩΜΗ»Κορυφώνονται οι προσπάθεια για αναζήτηση λύσης του Κυπριακού με τις δυο πλευρές και τους άλλους ενδιαφερόμενους να ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Γενεύη. Ωστόσο την ίδια ώρα στην κυβερνητική παράταξη κάποιοι βλέπουν στην «μετά τη Γενεύη εποχή» και θέτουν πάνω απ’ όλα τις προσωπικές τους ατζέντες.
Πληροφορίες της «ΓΝΩΜΗΣ» από ενημερωμένες πηγές, φέρουν τον Νίκο Αναστασιάδη να έχει τεθεί «εκτός παιχνιδιού» και  ήδη στον ΔΗΣΥ ξέσπασε η μάχη για τη διεκδίκηση του χρίσματος του υποψηφίου της παράταξης.

Πλήρες ρεπορτάζ για ονόματα «δελφίνων» και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που θα κυκλοφορήσει αύριο Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα.
·        Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»