Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

101. GNOMI 02.12-08.12
Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα :
1. Επιβλήθηκε πλήρως  στον ΔΗΣΥ, η ομάδα των ακραίων με επικεφαλής τον Αβέρωφ Νεοφύτου. – Πώς ο Αναστασιάδης σύρθηκε τελικά στη συνάντηση, υπό την επιτήρηση του αναπληρωτή του, με τον Πρόεδρο Χριστόφια. Αποκαλύπτουμε το οργιώδες παρασκήνιο.
2. Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες ο Αρχιεπίσκοπος. Πώς με τις ραδιουργίες του έφερε την Ιερά Σύνοδο και την Εκκλησία στα όρια του σχίσματος.
3. Σε απόγνωση ο Λιλλήκας: Τον άφησαν στην πολιτική μοναξιά του και αναζητεί απεγνωσμένα παραθυράκι επανόδου στην πολιτική ζωή.
4. Να πληρώσουν ο συσσωρευμένος πλούτος και τα μεγάλα κέρδη, προτρέπουν οι πολίτες.
5. Σάλος στη Γερμανία για τις δολοφονίες από τους νεοναζί μεταναστών, ανάμεσα τους και ένας Ελληνας. Θέμα απαγόρευσης του ακροδεξιού NPD, αδελφού κόμματος του κυπριακού ΕΛΑΜ
6. Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι αντιδράσεις για τον πόλεμο εξόντωσης της Ομόνοιας από τα κατεστημένα της ΚΟΠ.
Αυτά και πολλά άλλα στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και  όπως πάντα με καυστικά σχόλια, πολιτικές αναλύσεις,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία.


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα Παρασκευή στη «Γνώμη»: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ! ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ


ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΩΣ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΑΡΟΥ

Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗ που κυκλοφόρησε ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,  σε όλα τα περίπτερα:
1.Επιβλήθηκε πλήρως  στον ΔΗΣΥ, η ομάδα των ακραίων με επικεφαλής τον Αβέρωφ Νεοφύτου. – Πώς ο Αναστασιάδης σύρθηκε τελικά στη συνάντηση, υπό την επιτήρηση του αναπληρωτή του, με τον Πρόεδρο Χριστόφια. Αποκαλύπτουμε το οργιώδες παρασκήνιο.
2.Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες ο Αρχιεπίσκοπος. Πώς με τις ραδιουργίες του έφερε την Ιερά Σύνοδο και την Εκκλησία στα όρια του σχίσματος.
3.Σε απόγνωση ο Λιλλήκας: Τον άφησαν στην πολιτική μοναξιά του και αναζητεί απεγνωσμένα παραθυράκι επανόδου στην πολιτική ζωή.
4.Να πληρώσουν ο συσσωρευμένος πλούτος και τα μεγάλα κέρδη, προτρέπουν οι πολίτες.
Σάλος στη Γερμανία για τις δολοφονίες από τους νεοναζί μεταναστών, ανάμεσα τους και ένας Ελληνας. 5.Θέμα απαγόρευσης του ακροδεξιού NPD, αδελφού κόμματος του κυπριακού ΕΛΑΜ
6.Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι αντιδράσεις για τον πόλεμο εξόντωσης της Ομόνοιας από τα κατεστημένα της ΚΟΠ.
Αυτά και πολλά άλλα στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
που κυκλοφόρησε ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,
και  όπως πάντα με καυστικά σχόλια, πολιτικές αναλύσεις,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία.