Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το δίδυμο ξανακτυπά: Μυστική συμφωνία Αβέρωφ – Νικόλα ενόψει των προεδρικών του 2018 - Στη «ΓΝΩΜΗ»



Την ώρα που ηγετικά στελέχη κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου βγαίνουν δημόσια με σχεδόν ταυτόσημες τοποθετήσεις κυρίως στο Κυπριακό, δημιουργώντας την εντύπωση «μετώπου», συγκεκριμένα κόμματα ενεργούν προς άλλες κατευθύνσεις.
Αναφορά γίνεται για τον σημερινό πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΓΝΩΜΗΣ, ενεργώντας πίσω από τις πλάτες του «αδελφού» κόμματος της ΕΔΕΚ,  έχει συνάψει μυστική συμφωνία «κυρίων» με τον ηγέτη του κυβερνώντος κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου για τις προεδρικές του 2018.  

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Νεκρανάσταση της εθναρχίας επιχειρεί ο Αρχιεπίσκοπος με στόχο να διαφεντεύει και την πολιτική ζωή!



Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Νεκρανάσταση της εθναρχίας επιχειρούν Αρχιεπίσκοπος και το περιβάλλον του. Επιδίωξη τους η επιβολή ηγεμονικού πολιτικού ρόλου μέσα από εθνικιστική συμμαχία για διατήρηση του διχοτομικού στάτους κβο!
2. Με εργαλείο το ΕΛΑΜ, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας, ωθεί το πολιτικό σκηνικό στα άκρα ενισχύοντας τεχνητές φοβίες μέσα στο λαό για την προοπτική λύσης του Κυπριακού