Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σε προχωρημένο στάδιο οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού της 78χρονης

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για διαλεύκανση της υπόθεσης βιασμού 78χρονης Βρετανίδας στην Πάφο.

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή η  Αστυνομία διερευνά υπόθεση βιασμού ληστείας και νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας.

Συγκεκριμένα – όπως είπε- “ιδιοκτήτρια διαμερίσματος που διαμένει στην Κάτω Πάφο κατάγγειλε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα  άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο διαμέρισμα της και αφού της επιτέθηκε της έκλεψε ένα δαχτυλίδι, καδένα λαιμού, το τσαντάκι της και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης κατάγγειλε ότι το άγνωστο πρόσωπο ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της”.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως το θύμα μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου αφού εξετάστηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινός. Επίσης, συνέχισε, εξετάστηκε από την ιατροδικαστή και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά την καταγγελία μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή άρχισαν εξετάσεις και έρευνες και παρέλαβαν τεκμήρια που εντοπίστηκαν για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε ακόμη πως έχοντας υπόψη τις πληροφορίες και μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, η Αστυνομία βρίσκεται σε καλό δρόμο, οι εξετάσεις βρίσκονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης συγκεκριμένου προσώπου.


Η Αστυνομία  για την υπόθεση αναζητά 25χρονο από την Ρουμανία. Το θύμα εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου  η οποία διαπίστωσε σημάδια κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου