ΒΕNΕΖΟΥΕΛΑ: Πολεμική από την αντίδραση δέχεται η κυβέρνηση Μαδούρο - Απολογισμός για το 2014 από τον Επιτετραμμένο Jeanpier Anaya Salas

Αντιμέτωπη με την ντόπια αντίδραση και το μεγάλο κεφάλαιο που συντονισμένα επιχειρούν αποσταθεροποίηση της χώρας, είναι η κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου για τον απολογισμό του 2014, ο  Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Κύπρo, Jeanpier Anaya Salas ανέφερε ότι τον περασμένο χρόνο η χώρα δεχόταν επιθέσεις οι οποίες είχαν αρνητικές συνέπειες για την οικονομία, ενώ ακολούθησαν και άλλες που είχαν ως στόχο την κερδοσκοπία εκ των έσω.

Για τις σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Βενεζουέλας ο Jeanpier Anaya Salas εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και τάχθηκε υπέρ της λύσης του Κυπριακού προβλήματος  στη βάση των διαπραγματεύσεων, στο πλαίσιο των γενικών αρχών Διεθνούς Δικαίου και υπό την εποπτεία του ΟΗΕ.

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»