Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ο οποίος τρέχει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ρίκκου, την ώρα που οι διασυνδέσεις του γραφείου του με τον ρώσο μεγιστάνα φίλο του Λεονίντ Λεμπέτεβ βρίσκονται μικροσκόπιο της Αμερικανής Δικαιοσύνης.
Την ίδια ώρα, ενόψει βουλευτικών εκλογών η κυβερνητική παράταξη επιστράτευσε την τακτική πολιτικών τραμπουκισμών για να πλήξει την Αριστερά! Ορισμένοι επιχειρούν με προβοκάτσιες να στήσουν «νέα Δρομολαξιά» με τον Λεωνίδα Μπόμπολα στο ρόλο του «Νίκου Λίλλη»!

Κι αυτά ενώ ο ένας μετά τον άλλο, οι πολιτικοί συνεργάτες του Νίκου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ οδηγούνται στα δικαστήρια και τις φυλακές.
·         Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
*Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου