ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Mυστικές συνεννοήσεις Αβέρωφ – Νικόλα και παρέμβαση του βαθέως κράτους της Δεξιάς και του Αρχιεπισκόπου - Στη «ΓΝΩΜΗ»Το δίδυμο Αβέρωφ – Νικόλα ξανακτυπά απροκάλυπτα με συνοδοιπόρους τους σοσιαλδημοκράτες της ΕΔΕΚ, ενώ παρεμβαίνει το βαθύ κράτος της Δεξιάς για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και να περισώσει το κυβερνών κόμμα του ΔΗΣΥ!

Προκλητική η εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου κατά των εργαζομένων για να στηρίξει την κυβέρνηση!
Αναστασιάδης – Αβέρωφ ποντάρουν στο ΔΗΚΟ για ξεπούλημα των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών μετά τις εκλογές, ενώ την ίδια ώρα δεν αποκρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο στη νέα Βουλή να μην έχουν πλειοψηφία. Γι’ αυτό κα προχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες σε νομοθεσία για απαγόρευση των απεργιών σε «ουσιώδεις υπηρεσίες»!
·         Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
*Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»