Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Στη «ΓΝΩΜΗ» Νέα σενάρια τρόμου για την Κύπρο made in USA! – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζΗ «Ομάδα Κύπρου» στο ΔΝΤ κατέστρωσε τα πλάνα της για την περιβόητη «μεταμνημονιακή Κύπρο».  Εκτελεστικά όργανα για την υλοποίηση τους, η κυβέρνηση Αναστασιάδη -  ΔΗΣΥ προσδοκώντας στα δεκανίκια των συνοδοιπόρων τους! Τα «πλάνα» τους, προβλέπουν:

·         * Συνέχιση των πολιτικών σκληρής λιτότητας αφήνοντας χιλιάδες πολίτες στη φτώχεια και την ανέχεια
·         * Πάση θυσία ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών
Όπως και πριν από το κούρεμα του 2013, τα κακά μαντάτα για την Κύπρο έρχονται από τους ιθύνοντες του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, όπου μετέβη ο Χάρης Γεωργιάδης και θα έχει συναντήσεις με την Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον Υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Ραμίν Τολούι.
Τότε, αρχές Μαρτίου του 2013, είχε μεταβεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου και «ορκιζόταν» πως ο Αναστασιάδης δεν θα δεχόταν το κούρεμα καταθέσεων…!
·         * Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
* Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου