Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Στη «ΓΝΩΜΗ»: «Έγλυψε εκεί που έφτυνε» ο Αναστασιάδης! Με όρκους πίστης στη Διζωνική στον ΟΗΕ…

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
2.    Έδωσε όρκους πίστης στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και στο πλαίσιο Γκουτέρες του Κρανς Μοντάνα της 30ης  Ιουνίου και όχι της 4ης Ιουλίου 2017
3.    Ο Αντώνιο Γκουτέρες δεν τρώει κουτόχορτο. Κριτής οι πράξεις, διαμηνύει, και όχι τα λόγια του αέρα

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

 1.    ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Συνάνθρωποι μας, καταδικασμένοι σε θάνατο από τους κυβερνώντες! Άνθρωποι πεθαίνουν σε ακατοίκητα ή στα παγκάκια κι άλλοι σβήνουν μόνοι κι αβοήθητοι με το κοινωνικό κράτος να είναι απών
3.    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ! Κόντρα στην προσπάθεια απόλυτης κυριαρχίας και ελέγχου της κοινωνίας και της οικονομίας. Υπόσκαψη της Αριστεράς ισοδυναμεί με ενίσχυση όσων διεκδικούν απόλυτο έλεγχο της ζωής μας!
4.    Επιχειρούν να εξοντώσουν κάθε δύναμη αντίστασης! Αυτό είναι το κίνητρο για το αντικομμουνιστικό παραλήρημα της ευρωπαϊκής Δεξιάς και των συν αυτής στο ευρωκοινοβούλιο
5.    Αλυσοδέσμιο στο άρμα των σφαγέων των λαών, με το περιβόητο Νομοσχέδιο Μενέντεζ- Ρούμπιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο
6.    Θα πληρώνουν χρέη οι επόμενες 3 γενιές Κυπρίων! Οι κυβερνώντες δανείζονται με ψηλότερα επιτόκια για να ξοφλούν υφιστάμενα δάνεια!
7.    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Οι τράπεζες ΔΕΝ  προβαίνουν σε βιώσιμες αναδιαρθρώσεις! Οι κεντρικοτραπεζάριοι κλείνουν τα μάτια και συγκαλύπτουν την παραβίαση των δικών τους Οδηγιών!
8.    ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕ ΤΗΣ
9.    ΑΘΛΗΤΙΚΑ: «Μυρίζει» μπαρούτι το  φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με τα διαιτητικά λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο…. 

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
>>> Ζητήστε από τα περίπτερα μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», το πακέτο βιβλίων της ΓΝΩΜΗΣ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974 και διαβάστε τις ξεκάθαρες απαντήσεις στην προπαγάνδα της ακροδεξιάς. 
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να τη διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
 http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου