Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ένας Πρόεδρος σε ρόλο μαριονέτας των κεφαλαιοκρατών. Η κυβέρνηση της Δεξιάς και Ακροδεξιάς του ΔΗΣΥ ολοπρόθυμοι υπηρέτες του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου!


Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1.Ένας Πρόεδρος σε ρόλο μαριονέτας των κεφαλαιοκρατών. Ο Αναστασιάδης και η κυβέρνηση της Δεξιάς και Ακροδεξιάς του ΔΗΣΥ ολοπρόθυμοι υπηρέτες του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου!
2. Πώς παρεμβαίνει το βαθύ Ελληνοκυπριακό κράτος υποκαθιστώντας τον Αρχηγό του Κράτους!
3. Η υπόθεση Χάρη Γεωργιάδη εκθέτει διεθνώς την Κύπρο ενώ η εμμονή του Προέδρου να τον κρατά στην κυβέρνηση του, πλήττει ανεπανόρθωτα τους θεσμούς

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

1. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! Αν δεν υπάρξει ουσιαστική πρόοδος μέχρι τον Οκτώβριο στο Κυπριακό. Ο χρόνος τελειώνει! Είτε λύση είτε οριστική διχοτόμηση!
2. Έρχονται καμπάνες από τις Ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές, για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με την αβέρτα πώληση «χρυσών» διαβατηρίων…!
3. Οι τράπεζες παραμένουν στον αναπνευστήρα… Ο φαύλος κύκλος της υπερβάλλουσας ρευστότητας, απειλεί πάλι για τον χρηματοοικονομικό τομέα!
4.Τη νύφη θα πληρώσει πάλι ο φορολογούμενος πολίτης για τις αποζημιώσεις πελατών ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας που κήρυξε πτώχευση!
5. Ερωτηματικά για τους χειρισμούς της Κυπριακής Αστυνομίας για την υπόθεση της Αγγλίδας τουρίστριας
6. ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ: Ο δεύτερος γύρος της τουρκικής εισβολής: Το δίδυμο ιμπεριαλιστικό έγκλημα σε βάρος της Κύπρου ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1974
7.ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τέκνο της Ανάγκης κι ώριμο τέκνο της Οργής: 93 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
>>> Ζητήστε από τα περίπτερα μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», το πακέτο βιβλίων της ΓΝΩΜΗΣ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974 και διαβάστε τις ξεκάθαρες απαντήσεις στην προπαγάνδα της ακροδεξιάς. 
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να τη διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου