Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Αντίσταση ΛΑΕ! Να μην περάσει η αναπομπή Αναστασιάδη για κατάργηση του νόμου για τις εκποιήσεις. Τη Δευτέρα όλοι στη διαδήλωση έξω από τη Βουλή!


Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ! Επιχειρούν να ανατρέψουν τους νόμους που προστατεύουν τους δανειολήπτες και να στερήσουν το δικαίωμα υπεράσπισης τους στο δικαστήριο.
2.  Όλοι στη διαδήλωση έξω από τη Βουλή! Δευτέρα, ώρα 10:30 το πρωί. Αξιώνουμε από τους βουλευτές να απορρίψουν τις αναπομπές του Προέδρου για τις νομοθεσίες για τις εκποιήσεις

3. Η τελευταία ευκαιρία για ένα ενωμένο κράτος! Αναστασιάδης – Ακιντζί στο κρίσιμο ραντεβού παίζοντας, δυστυχώς, ο καθένας το βιολί του! Με νέα αποτυχία άμεσος ο κίνδυνος επιβολής διχοτομικής λύσης δυο κρατών!
4. Όσο ο απλός πολίτης σωπαίνει: Οι ένοχοι της τραγωδίας του 1974, αποθρασυνόμενοι επανέρχονται στο προσκήνιο. Είναι προκλητικό μπροστά στις φωτογραφίες των πεσόντων του 1974, να παρελαύνουν τιμητές της ΕΟΚΑ Β΄, του ΕΛΑΜ και φίλοι των πραξικοπηματιών!
5. Ευνοιοκρατικές μεταθέσεις στη Μέση Εκπαίδευση! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Κόλαφος κατά ΕΕΥ που ευρισκόμενη σε εντεταλμένη υπηρεσία άλλων κέντρων αποφάσεων, επιδίδεται σε ρουσφέτι και ημετεροκρατία
6. Να αποτρέψουμε το ανίερο deal και το πολιτιστικό έγκλημα στη Γεροσκήπου: Όχι φιλέτο για τα τρακτέρ της επιχειρηματικής δράσης του Αρχιεπισκόπου και τις συνδιαλλαγές του με την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ
7. Βγήκαν στο σεργιάνι για προώθηση ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων. Στο βωμό της λεγόμενης ανάπτυξης έτοιμοι να προσφέρουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο ακόμα και οικολογικά ευαίσθητες περιοχής

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
>>> Ζητήστε από τα περίπτερα μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», το πακέτο βιβλίων της ΓΝΩΜΗΣ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974 και διαβάστε τις ξεκάθαρες απαντήσεις στην προπαγάνδα της ακροδεξιάς. 
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να τη διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου