Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974 – Απάντηση στους παραχαράκτες της Ιστορίας. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: 2 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ που καταρρίπτουν τα ψέματα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς


Επανήλθαν οι παραχαράκτες της Ιστορίας με αφορμή την 45η μαύρη επέτειο από το δίδυμο ιμπεριαλιστικό έγκλημα σε βάρος της Κύπρου, το προδοτικό, πραξικόπημα της φασιστικής οργάνωσης του Γρίβα, ΕΟΚΑ Β΄ στις 15 Ιουλίου 1974 και τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στις 20 Ιουλίου 1974.
Η επιχειρηματολογία της Δεξιάς και Ακροδεξιάς  καταρρίπτεται μέσα από τα κείμενα δυο βιβλίων για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974, που προσφέρει η «ΓΝΩΜΗ», στους αναγνώστες της.
Πρόκειται για δυο ξεχωριστά έργα που συμβάλλουν στην ιστορική τεκμηρίωση για τη νεότερη Ιστορία της Κύπρου: 

1 Το βιβλίο με τίτλο «ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ», με συνοπτική παρουσίαση των υλικών και μαρτυριών που κατατέθηκαν στην Ερευνητική Επιτροπή της Βουλής για το ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, σε δημοσιογραφική επιμέλεια, ανάλυση και σχολιασμό από το δημοσιογράφο Μιχάλη Ν. Μιχαήλ
2 Το μυθιστόρημα «Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία του 1974», της Βασιλικής Νεοφύτου, στηριγμένο σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα, όπως εκτυλίχθηκαν εκείνο το μαύρο Καλοκαίρι.

Απάντηση στους μοιχούς της Ιστορίας, το ΠΑΚΕΤΟ ΒΙΒΛΙΩΝ της ΓΝΩΜΗΣ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1974. Προσφέρεται για όλο το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2019, με επιπλέον χρέωση μόνο 6 ευρώ.

Ζητήστε το πακέτο από τα περίπτερα – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!


Με τη ΓΝΩΜΗ, για να ξέρεις την αλήθεια!
Γιατί, για να’ χεις γνώμη, πρέπει να’ χεις γνώση.
Και η γνώση είναι δύναμη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου