Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Φασιστική απειλή προς πάσα κατεύθυνση! Πλάτες από την κυβέρνηση. Ούτε είδε, ούτε άκουσε για τις απειλές του ΕΛΑΜ!


Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! Απειλούν ότι θα δώσουν απαντήσεις με «στρατιωτικούς όρους» και «ανορθόδοξο πολιτικό πόλεμο»!
2. Προκλητική ανοχή από το κράτος.  Πλάτες από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ που ούτε είδε, ούτε άκουσε για τις απειλές του ΕΛΑΜ!
3. Ελέω ευρωεκλογών τα όψιμα δάκρυα των ενδιάμεσων και της Δεξιάς για την άνοδο της εκλογικής δύναμης της ακροδεξιάς και στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:


1. Επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία οι κυβερνώντες - Τα σημάδια ενός δικτατορικού καθεστώτος είναι περισσότερο από ορατά!
2. Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ παίζουν την τύχη μας στα ζάρια! Έβαλαν στην άκρη την προσπάθεια επανένωσης της Κύπρου! Αναλώνονται σε παιγνίδια πλουτισμού, πουλώντας γη, πύργους και υπηκοότητες, εκδουλεύσεις, πουλώντας εν τέλει την πατρίδα
>>> Ανασύνταξη εδώ και τώρα για επανένωση και απελευθέρωση της Κύπρου!
3. Εχθρός του λαού, η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. 
>>> Φτάνει πιά! Μπούχτισαν οι πολίτες. Αντίσταση λαέ! Όλοι στους δρόμους, όλοι στη μάχη κόντρα στις αντιλαϊκές, πολιτικές της κυβέρνησης της Δεξιάς και των συνοδοιπόρων της
4. Οι τραπεζίτες αρνούνται να κάνουν αναδιαρθρώσεις δανείων! Ετοιμάζονται για το μεγάλο ντιλ με τα επενδυτικά ταμεία – γεράκια αμέσως μετά τις ευρωεκλογές!
5. Λουκέτο και στη Σχολή Τυφλών! Κλείνουν το σχολή για να ξεπουλήσουν άλλο ένα κρατικό φιλέτο! Ντροπή σας ρε και θέλετε να λέγεστε άνθρωποι!
6. Ξεκάθαρη κίνηση  καθυπόταξης του ΡΙΚ! Η κοροϊδία του κόσμου από κυβέρνηση και ΔΗΣΥ μέσα από κινήσεις εντυπωσιασμού και σκοπιμοτήτων, πάει σύννεφο!
7. Φιλικός αγώνας Νέας Σαλαμίνας – Μagusa FC: Μαθήματα πατριωτισμού μέσα από το ποδόσφαιρο

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

>>> Ζητήστε από τα περίπτερα μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», το αθλητικό περιοδικό «REAL SPORTS»
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να τη διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου