Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Οργανωμένη αντεπίθεση για αυξήσεις στους μισθούς – Σε θέση μάχης το συνδικαλιστικό κίνημα

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1. Οργανωμένη αντεπίθεση για αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των όρων απασχόλησης των εργαζομένων -Το συνδικαλιστικό κίνημα σε θέση μάχης για τα συμφέροντα των εργαζομένων
2. Συνέντευξη Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη «ΓΝΩΜΗ»: Δεν αρκεί η επαναφορά των μισθών και ωφελημάτων που ίσχυαν πριν από το Μνημόνιο και το κούρεμα.
3. Διεκδικούμε επιπρόσθετες αυξήσεις και νομοθετικά μέτρα για υποχρεωτική εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:

1. Αλωνίζει το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στην Κυπριακή ΑΟΖ! Ανακόπτουν πλοία εταιρειών εξόρυξης φυσικού αερίου που έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Κυπριακή Δημοκρατία! Καμιά αντίδραση από την κυβέρνηση που επιχειρεί να ρίξει το θέμα στα μαλακά…
2. Το Κυπριακό χαντακώνεται και ο Αναστασιάδης περί άλλων τυρβάζει! Ο χρόνος τελειώνει και για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης και ούτε που του καίγεται καρφί!
3. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Όλοι αποτελούν μέρος του ίδιου σχεδίου, τράπεζες, ελεγκτικοί οίκοι και δικηγορικά γραφεία. Γιατί να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους;
4. Κι όμως, η  Δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι τυφλή! Απλώς, κλείνει το μάτι στην πλουτοκρατία! Ρυθμίσεις με παράνομες ενέργειες από τους τραπεζίτες!
5. Ομολογία Ιωνά Νικολάου: Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα! Η δεξιά συμμαχία ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ, χέρι – χέρι, διέλυσαν το κοινωνικό κράτος, τις υπηρεσίες, τον τομέα της Υγείας και ξεπούλησαν το δημόσιο πλούτο.
6. Βάζουν χέρι στις τσέπες των φορολογουμένων! Πληρώνουμε πάλι τη νύφη για να σωθούν οι τράπεζες!
7. Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και μισθοδοσίας (3.80 ευρώ την ώρα!) Κυρία Ζέτα, το υπουργείο σας είναι συνένοχο εργασιακής εκμετάλλευσης! Καταγγελία κόλαφος από την Ανδρούλλα Χριστοφίδου Henriques, Επίτιμη πρόεδρο της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης Cyprus STOP Trafficking: Δυστυχώς δεν πάψαμε να είμαστε "καταραμένο νησί"!
8. Διεθνώς ρεζίλι με τα περιβόητα «χρυσά διαβατήρια»! Η Κύπρος ανάμεσα στις χώρες που χορηγούν εθνικότητα σε επενδυτές υπό λιγότερο αυστηρές συνθήκες!
9. ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ: Νέα αμερικανόπνευστη απόπειρα πραξικοπήματος! Οι ωμές επεμβάσεις των ΗΠΑ οδηγούν σε εμφύλιο πόλεμο τη χώρα! Αυτή είναι η περιλάλητη αστική δημοκρατία τους!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

>>> Ζητήστε από τα περίπτερα μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», το αθλητικό περιοδικό «REAL SPORTS» σε ειδική έκδοση με ανασκόπηση των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων του 2018. Το περιοδικό προσφέρεται στην τιμή των 2 ευρώ.

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να τη διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
 http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου