Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Στήνουν σκηνικό κουρέματος για επιβολή διχοτομικής λύσης στο Κυπριακό! Ποιοι κινούν τα νήματα. Τι προβλέπει ο «οδικός χάρτης» - Στη «ΓΝΩΜΗ»

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1.    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Στήνουν σκηνικό κουρέματος για επιβολή διχοτομικής λύσης στο   Κυπριακό! Ποιοι κινούν τα νήματα. Τι προβλέπει ο «οδικός χάρτης»
2.    Δυσφορία Αθήνας για τις πρωτοβουλίες Αναστασιάδη που βάζουν σε μπελάδες και την Ελλάδα
3.    ΛΥΣΗ – ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ. Μια πατρίδα – ένας λαός, βροντοφώναξαν Ελληνοκύπριοι – Τουρκοκύπριοι πατριώτες! Δυναμικό μήνυμα σε Αναστασιάδη και Ακιντζί
Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:

4.    Οι κυβερνώντες με το σχέδιο «ΕΣΤΙΑ», εστιάζουν στην εξυπηρέτηση τοκογλύφων! Καρφί δεν τους καίγεται για όσους έχουν πραγματική ανάγκη!
5.    Σφάζονται τα γαλάζια παλικάρια για τις πωλήσεις «χρυσών διαβατηρίων»…! Έκαναν διεθνώς ρεζίλι την Κύπρο, αλλά καρφί δεν τους καίγεται. Το μόνο που του νοιάζει είναι ο εύκολος πλουτισμός!
6.    Μαρτύριο η διακίνηση στη Λευκωσία! Οι δρόμοι με διπλή λωρίδα κυκλοφορίας είναι ουσιαστικά μονής κατεύθυνσης τα πεζοδρόμια μετατρέπονται σε χώρους στάθμευσης!
7.    Φόρος Εισοδήματος: Ζητούν οφειλές από αποβιώσαντα εδώ και 30 χρόνια! Η εγγονή του, τους έστειλε στο Κοιμητήριο όπου αναπαύεται για την… είσπραξη!
8.    Θράσος ιπποδύναμης 20 αλόγων και βάλε…! Δεν έπιασε το κόλπο του Αβέρωφ με την τάχα μου προσωπική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του κόμματος του Γιώργου Γεωργίου για καινούργιες υπουργικές λιμουζίνες
9.    Αφιέρωμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940: Από το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού και όχι του δικτάτορα Ι. Μεταξά, στη γερμανική κατοχή, στην αντίσταση και τον εμφύλιο – Ο ρόλος του Γρίβα με την Οργάνωση των «Χιτών» και η συμβολή των Κυπρίων, με πρωτοστάτη το ΑΚΕΛ, στον αντιφασιστικό αγώνα 
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
>>> Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί το βιβλίο «ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ» - Ο φάκελος της προδοσίας, σε δημοσιογραφική επιμέλεια, ανάλυση και σχολιασμό από το   δημοσιογράφο - ερευνητή Μιχάλη Ν. Μιχαήλ
-Το βιβλίο διατίθεται σε όλα τα περίπτερα στην τιμή των €5.
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
 http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου