Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Κίνδυνος προέλασης του Αττίλα και κατάληψη της νεκρής ζώνης, με τυχόν αποχώρηση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ!


Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα: 
1. ΚΥΠΡΙΑΚΟ - Κίνδυνος προέλασης του Αττίλα και  κατάληψη της νεκρής ζώνης! Τρομακτικές συνέπειες με τυχόν αποχώρηση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ! Θα έχουμε απέναντι μας τον κατοχικό στρατό!
2. Η Κύπρος πληρώνει την «πολιτική της φουστανέλας» του Αναστασιάδη! «Πέτυχε» ακριβώς εκείνο που καείς δεν ήθελε στην Ελληνοκυπριακή Κοινότητα, τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα! Καθησυχάζει τον Αρχιεπίσκοπο και τους άλλους θιασώτες της συνέχισης του διχοτομικού στάτους κβο ότι θα καταφέρει κι αυτή τη φορά να «ξεγλιστρήσει»…!

3. Δυναμική απάντηση στο αντεργατικό μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης και των κομμάτων της Δεξιάς - Οργανωμένη ταξική αντίσταση στα σχέδια του κεφαλαίου για ιδιωτικοποιήσεις
4. Σάλος στην κοινή γνώμη για τη φυγοστρατία των εφοπλιστών κα των παιδιών τους με απόφαση της κυβέρνησης - Παραβιάζουν τους νόμους και το Σύνταγμα με πρωτοστάτη τον κατά το Σύνταγμα θεματοφύλακα το Συντάγματος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
5. Κάνει πολιτική εκμεταλλευόμενος τη θεσμική ιδιότητα του ο Γενικός Ελεγκτής! Άστοχες και εκτός των αρμοδιοτήτων του οι παρεμβάσεις  του στον Τομέα της Παιδείας
6. Κυνήγι μαγισσών! Αντί τους τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους αποδεδειγμένα στρατηγικούς κακοπληρωτές, οι τράπεζες έβαλαν στο στόχαστρο τους αδύναμους δανειολήπτες!
7. Για την αναλγησία της Δεξιάς τι να πούμε κύριε Σοφοκλέους του ΔΗΣΥ; Ρε εσείς γεμίσατε την Κύπρο με χιλιάδες σταυρούς πεσόντων!
8. Ύστατο χαίρε στο βετεράνο κομμουνιστή, Χρίστο Κουρτελλάρη. Με τιμές από ΑΚΕΛ – ΕΚΑ η κηδεία του εκλιπόντος ηγετικού στέλεχος του Κόμματος και του Λαϊκού Κινήματος
9. Τελεφερίκ γιοκ, πάμε για… εναέρια τρένα! Αμέτρητες μελέτες και ανέφικτα σχέδια που καταλήγουν στα συρτάρια των τεχνοκρατών στα υπουργεία!
10. Παλεύοντας «με τους 40 δράκους», τους «σκούντρους της Σχολής Χαρακτικής στα Πλατανίστεια. Ο Χαμπής κατακεραυνώνει τζείνους που κλείσαν τη Σχολή
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου