Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ - Εκδίωξη παιδιών οικονομικών μεταναστών με προεδρικές εντολές! Γκέτο ξενόγλωσσων μαθητών με απαίτηση παραγόντων της «γαλάζιας» παράταξης!


Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα: 
1.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Εκδίωξη παιδιών οικονομικών μεταναστών με προεδρικές εντολές! Δημιουργούν γκέτο ξενόγλωσσων μαθητών με απαίτηση παραγόντων της «γαλάζιας» παράταξης!

2. Ανοίγουν δρόμο για στήριξη Νικόλα από την Ακροδεξιά, Συλλούρης και Θεοχάρους με το «δείπνο» στα Ευρω-σαλόνια των Βρυξελλών με επίσημους προσκεκλημένους και τους ευρωβουλευτές της νεοναζιστικής «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
-      Η παράξενη και πολιτικά ύποπτη σιωπή των ευρωβουλευτών Μαυρίδη (του ΔΗΚΟ) και Παπαδάκη (της ΕΔΕΚ)
3. Δεν βγαίνουν τα κουκιά του Νίκου Αναστασιάδη. Δεν πείθει ούτε τους «δικούς» του! 
Σιωπηρό εσωκομματικό αντάρτικο στο ΔΗΣΥ κατά της επανεκλογής του
-      Δεν τον εμπιστεύονται πλέον ούτε οι ξένοι με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς του στο Κυπριακό, ούτε και στο εσωτερικό που κυβέρνησε με αυταρχισμό και έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας
4. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ! Πλήρης εξόντωση με (μη γένοιτο) επανεκλογή Ν. Αναστασιάδη! Δεύτερος γύρος επίθεσης κατά των εργαζομένων και των ευρύτερων λαϊκών μαζών! Η Τρόϊκα που «έφυγε» είναι εδώ!
5. Οι νέες παγίδες των τραπεζών στους δανειολήπτες - Μάτια δεκατέσσερα στην κάθε λέξη των συμβολαίων
6. Εφιάλτης για τους πολλούς το «όνειρο» του Χάρη Γεωργιάδη: Κούρεμα καταθέσεων, μισθών κοινωνικών παροχών οδήγησαν στη φτώχεια και την ανέχεια τον πληθυσμό
7. Επικίνδυνες οι θεωρίες που αφήνουν στο απυρόβλητο το κεφάλαιο - Οι Λαοί έχουν ανάγκη την λαϊκή πάλη η οποία να κτυπά ακριβώς εκεί που πρέπει, το σύστημα, τους θεσμούς και τους μηχανισμούς του
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», ζητήστε από τα περίπτερα
το βιβλίο της εφημερίδας,
 το μυθιστόρημα της Βασιλικής Νεοφύτου,
«Οι τύψεις ενός
πραξικοπηματία του 1974-
Μια φανταστική ιστορία»

·         Το βιβλίο προσφέρεται προαιρετικά, με επιπλέον χρέωση €3.90 σεντ

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
 http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου