Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Φυλακισμένη η πολιτική ευθιξία…! Στο μάτι του κυκλώνα 3 υπουργοί!



Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Φυλακισμένη η πολιτική ευθιξία! Νέες αποδράσεις από τις Κεντρικές Φυλακές αλλά δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Ιωνά Νικολάου…!

2.Στο μάτι του κυκλώνα άλλα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης, ο Σωκράτης Χάσικος και ο Χάρης Γεωργιάδης, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συγκαλύπτει τους υπουργούς του!

 3. Οργανωμένη υπόσκαψη του εργατικού κινήματος! Βέροι “συναγερμικοί” εργατοπατέρες τορπιλίζουν  την ταξική ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων

4.Στα όρια του εθνικισμού και του σοβινισμού κινούνται ηγέτες ενδιάμεσων κομμάτων - Ξεκίνησαν την κούρσα των προεδρικών όχι στη βάση των συμφερόντων του συνόλου, αλλά των προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων

5. Θύελλα αντιδράσεων για την επίθεση του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά των χωρών του Νότου – Ένοχη σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση Αναστασιάδη και το κυβερνών κόμμα του ΔΗΣΥ

6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τα ψεύτικα νεροπίστολα στον κρόταφο του Προέδρου για το κούρεμα, τα αντιλαϊκά μνημόνια, τη φτώχεια και τη δυστυχία για τους πολίτες
7.Αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας και πράσινα άλογα…  Αξιολογήσεις με μαγειρεμένα στοιχεία!

8.Παναγροτική κινητοποίηση για τον Συνεργατισμό - ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ: Το δυνατό χαρτί για να σωθεί ο Συνεργατισμός, η επιστροφή στη φιλοσοφία «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ»

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
·         Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», εξασφαλίστε το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία - Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο»
  • Ανοχή, απολογητικές συμπεριφορές και συμπόρευση αστικών κομμάτων και Εκκλησίας με το ΕΛΑΜ, το  αδελφό κόμμα της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής»
>>>Ζητήστε το βιβλίο της εφημερίδας από τα περίπτερα με επιπλέον χρέωση μόνο 2 ευρώ.

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου