Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Μασκαρεμένος φουστανελάς ο Αναστασιάδης στη συνάντηση της Τσικνοπέμπτης με Ακιντζί.

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Μασκαρεμένος φουστανελάς εμφανίστηκε στη συνάντηση της Τσικνοπέμπτης με τον Ακιντζί. Ο Αναστασιάδης εκνευρίστηκε, έχασε τη ψυχραιμία του, σηκώθηκε από το τραπέζι, βρόντηξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω…!
2.Κολλημένος στις ιδεοληψίες του παρελθόντος ο Πρόεδρος θυσιάζει το Κυπριακό στο βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Εμμένει να μην διαχωρίζει τη θέση του από τον ΕΛΑΜίτικο Κανονισμό για το «ενωτικό δημοψήφισμα του 1950»

3. Ακροδεξιά προβοκάτσια με σφραγίδα Αρχιεπισκόπου. Μιχαλολιάκος – Χρυσόστομος σέρνουν από τη μύτη όλους εκτός ΑΚΕΛ, με όργανο το ΕΛΑΜ, το αδελφό κόμμα της φασιστικής «Χρυσής Αυγής» και στόχο τη διακοπή των συνομιλιών
4.Παραπαίει ο ΔΗΣΥ ανάμεσα στον εθνικισμό και τη λύση του Κυπριακού
5.Έρμαιο των πρωτοβουλιών του εθνικιστικού ΕΛΑΜ τα κόμματα του «ενδιάμεσου». Έβγαλαν το δημοκρατικό προσωπείο Νικόλας – Σιζόπουλος – Λιλλήκας – Θεοχάρους – Περδίκης για να εκπληρώσουν τους όρους της «εθναρχίας»
6. Πικρή γεύση ιδιωτικοποίησης: Το success story βούλιαξε στο λιμάνι της Λεμεσού. Η οικονομία μάγκωσε αλλά δεν υπάρχει «Σχέδιο Β΄»!
7. Παράνομες υπερχρεώσεις πελατών από τράπεζες!
8. Αναστάληκε η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στη Λεμεσό - Κερδήθηκε μια μάχη
αλλά όχι ο πόλεμος!
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
·         Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», εξασφαλίστε το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία - Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο»
  • Ανοχή, απολογητικές συμπεριφορές και συμπόρευση αστικών κομμάτων και Εκκλησίας με το ΕΛΑΜ, το  αδελφό κόμμα της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής»
>>>Ζητήστε το βιβλίο της εφημερίδας από τα περίπτερα με επιπλέον χρέωση μόνο 2 ευρώ.

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου