Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία! Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο – Νέο βιβλίο από τη «ΓΝΩΜΗ» (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/01/2017)



Η «ΓΝΩΜΗ» συνεχίζει την προσφορά προς τους αναγνώστες της συμβάλλοντας στην έρευνα στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και ειδικότερα το προοδευτικό κίνημα του τόπου.
Με την έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ, την ερχόμενη Παρασκευή 27/01/2017, θα διατίθεται το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο»

  • Στις σημερινές συνθήκες της παγκόσμιας συστηματικής οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού δεν είναι τυχαίο φαινόμενο η αναβίωση εθνικιστικών, φασιστικών και ναζιστικών κινημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται ως αντίβαρο στο εργατικό, προοδευτικό και δημοκρατικό κίνημα και αποτελούν τη ρεζέρβα του εκμεταλλευτικού συστήματος.
  • Ανοχή, απολογητικές συμπεριφορές και συμπόρευση αστικών κομμάτων και Εκκλησίας με το ΕΛΑΜ, το  αδελφό κόμμα της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής»
  • Κύρια δύναμη αντίστασης στον φασισμό και τον ναζισμό ήταν και παραμένει η Αριστερά
Το βιβλίο «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία - Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο», θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή 27/12/2016 και θα προσφέρεται προαιρετικά, μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», με επιπλέον χρέωση ΜΟΝΟ 2 ευρώ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!
                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου