Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! Σε ποιες πλάτες στηρίζεται και ενεργεί ως υπερπρόεδρος του κράτους! Αποκαλυπτικές πληροφορίες

Καμιά δύναμη, δεν τον ταράζει από την καρέκλα του υπουργού! Απύθμενο το θράσος του Ιωνά Νικολάου που ενεργεί ως υπερΠΡΟΕΔΡΟΣ έχοντας πλάτες ισχυρότερες κατά πολύ από τη δύναμη του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κυβερνώντος ΔΗΣΥ. Έτσι όλα μένουν ως έχουν, εκτός κι αν ικανοποιηθεί η επιθυμία του για διορισμό του στη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα…!

Προκλητική η κάλυψη το και από τον Αβέρωφ Νεοφύτου με την εξωφρενική δήλωση πως φόνοι γίνονται και στην Αμερική και δεν παραιτούνται υπουργοί, ενώ η  δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη για το «τέλος του υπόκοσμου»,  εγείρει μείζον θέμα για τον ίδιο.
Την ίδια ώρα, στο κυβερνητικό στρατόπεδο ετοιμάζονται για αντεπίθεση, φτιάχνοντας το άλλοθι τους.
Αποκαλυπτικές πληροφορίες για το πώς σχεδιάζουν να μετακυλήσουν τις ευθυνών τους στη Βουλή και στα κόμματα για τη διαφθορά στην Αστυνομία, στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδα ΓΝΩΜΗ που που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
  • Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου