Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Ψήφος στο ΑΚΕΛ! Πράξη Αντίστασης και Πάλης για να χαλάσουν τα σχέδια Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ

Κλίμα αισιοδοξίας για το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, προκαλούν τα μηνύματα από τους ψηφοφόρους που αποτυπώνονται και σε μετρήσεις της κοινής γνώμης των τελευταίων ημερών. Μπούμερανγκ για τους ίδιους εξελίσσεται η πρωτοφανής πολεμική που δέχεται από άλλες πολιτικές δυνάμεις και κυρίως από την κυβέρνηση Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ. Το κόμμα της Αριστεράς εμφανίζεται με συνεχή άνοδο της συσπείρωσης του, ενώ αντίθετα, στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί κατήφεια που φτάνει στα όρια πανικού.

Πλέον θεωρείται μη αναστρέψιμο γεγονός η απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τα κόμματα της κυβερνώσας στην προηγούμενη Βουλή συμμαχίας ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ. Στο κενό όπως όλα δείχνουν πέφτει και η ακατάσχετη παροχολογία και ρουσφετολογία των τελευταίων εβδομάδων από την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
* Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις τελευταίες ειδήσεις και αναλύσεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών, διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
*Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου