Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Ασκήσεις ετοιμότητας στην Κεντρική Τράπεζα με σενάρια κατάρρευσης τραπεζικών ιδρυμάτων – Αποκλειστικές πληροφορίες

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Ασκήσεις ετοιμότητας στην Κεντρική Τράπεζα με σενάρια πτώχευσης και λουκέτου τραπεζών! Το προσωπικό εκπαιδεύεται για αντιμετώπιση της κατάστασης σε περίπτωση κατάρρευσης τραπεζικών ιδρυμάτων – Αποκλειστικές πληροφορίες

2. Νικόλα, μαζί τα κάναμε! Ομολογία Αβέρωφ Νεοφύτου για τις προσυνεννοήσεις του με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ στην επιβολή των Μνημονιακών, αντιλαϊκών μέτρων. Το «δίδυμο» λειτουργεί ως «πολιτική παράγκα»!
3.Βενιζέλος Ζανέττος – Χαράλαμπος Τσουρής: Μας δίνει δύναμη η στήριξη και αλληλεγγύη των χιλιάδων φίλων και συντρόφων, διαμηνύουν μέσω της «ΓΝΩΜΗΣ»
4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Το μνημείο για τους πραξικοπηματίες, χυδαία προσβολή της μνήμης των υπερασπιστών της Δημοκρατίας
5.Αφιέρωμα για την επέτειο της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης.
6.Οι μύθοι της κυβέρνησης για την οικονομία - Το περιβόητο “success story” δεν είναι τίποτε άλλο από τις μνημονιακές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές – Και η θηλιά σφίγγει όλο και πιο πολύ για τους πολίτες!
7.Νέες «χαλαρώσεις» στο κεφάλαιο οδηγεί σε Τσιμεντοποίηση και της (κρατικής) παραλιακής δασικής γης! Με την αλλαγή του Νόμου ανοίγουν πόρτες και παράθυρα για ανέγερση οικοδομών ακόμα και πάνω στο κύμα!
8.ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Το ΑΠΟΕΛ οδηγεί μόνο του την κούρσα, ενώ σιγά – σιγά ξεκαθαρίζει η πρώτη 6άδα
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου