Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Διεθνώς ρεζίλι η Κύπρος με το ρατσιστικό ντελίριο και τα ξεσπάσματα Χάσικου και των Πορτοκαλί του ΑΠΟΕΛ κατά των προσφύγων της Συρίας και άλλων χωρών της περιοχής!



Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Διεθνώς ρεζίλι η Κύπρος με το ρατσιστικό ντελίριο και τα ξεσπάσματα Χάσικου και των Πορτοκαλί του ΑΠΟΕΛ κατά των προσφύγων της Συρίας και άλλων χωρών της περιοχής!
-Κόντρα στο ποτάμι αλληλεγγύης σε όλη την Ευρώπη, εδώ οι κυβερνώντες και οι φίλαθλοι των «γαλάζιων» ξεδιπλώνουν την εμετική ρατσιστική συνθηματολογία τους!

2.Παίζουν με την υγεία των εθνοφρουρών! -Κούρεψαν και τα κονδύλια για την υγεία στην Εθνική Φρουρά! Ελέω δήθεν οικονομικής περισυλλογής, διέλυσαν και το Υγειονομικό! Υπολειτουργεί το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας!
3.Πόλεμο νεύρων κατά του Χαράλαμπου Τσουρή – Του απαγορεύουν να διαβάζει τη ΓΝΩΜΗ όταν γράφει για τις Κεντρικές Φυλακές!
4. Το success story της φαντασίωσης των κυβερνώντων είναι κόλαση για τις λαϊκές μάζες - παράδεισος για το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο
5.Έβγαλε τη μάσκα ο πρίγκιπας της Στράκκας…!  Αρπάζεται με το Κυπριακό για να συμπράξει με τον πριγκιπικό αδελφό του, τον Αβέρωφ Νεοφύτου -Αποκηρύσσει με διπλωματικό τρόπο τη μικτή οικονομία
6. Παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας από τον Λάζαρο Μαύρο και τη «Σημερινή» - Στόχος ν ’αποσιωπηθούν τα εγκλήματα των Ελληνοκυπρίων ακροδεξιών
7. Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της ηγεσίας της “Θύρας 9”: Είμαι “Ομονοιάτης”, γιατί είμαι Αριστερός κι ΑΚΕΛιστής!
-Γιατί τον κόσμο δεν θα τον φτιάξουμε με το να παραδώσουμε την “Ομόνοια” στο ιδιωτικό κεφάλαιο, γιατί έτσι πιστεύουν κάποιοι πως θα κατακτήσουμε τίτλους και θα ανταγωνιστούμε επί ίσοις όροις με το ΑΠΟΕΛ.
-Αντίθετα, τον κόσμο θα τον φτιάξουμε κάνοντας πράξη τα ιδεώδη  της Αριστεράς μέσα από λαϊκούς αγώνες που μπορεί να γίνονται και στα γήπεδα ποδοσφαίρου.
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου