Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κράτα ρε φίλε γερά! Το 5ο Rock Festival του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού - Σάββατο 05/09/2015, Ώρα: 8:00 μ.μ. Πλατεία Ηρώων Λεμεσός

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6, διοργανώνουν το 5o  Rock Festival το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8:00 μ.μ., στην Πλατεία Ηρώων στην Λεμεσό και  είναι υπό την αιγίδα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο φετινό φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος πολλοί Λεμεσιανοί μουσικοί και 2 καταξιωμένοι DJs, ο Φάνης Κρίγκος και ο Σώσης Θεοδοσίου από το Κανάλι 6.

Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν είναι: The Coop Band,  Τυφλοπόντικες, 1st Floor Band, Βύρωνας Πότσος, Lazerock, Prospectus. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ θα μεταδίδεται ζωντανά, σε Παγκύπρια εμβέλεια από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού Κανάλι 6. Το ροκ φεστιβάλ έχει πλέον γίνει θεσμός και αποτελεί ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα του Τόπου μας.

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ως οικοδεσπότης παρουσιάζει για πέμπτη χρονιά το δικό του συγκρότημα, το “The Coop Band”, που αποτελείται από υπαλλήλους και φίλους του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος θα πωλείται το συλλεκτικό μπλουζάκι του φεστιβάλ, όπου όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.stl.com.cy  ή τη σελίδα “Rock Festival” στο facebook. (www.facebook.com/STLROCKFESTIVAL)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου