Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ! 250 χιλιάδες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας! Έχουμε τη ψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη! Γέμισαν οι φυλακές με πολίτες για εντάλματα που αφορούν χρηματικές οφειλές!

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Φτωχοκομείο η Κύπρος! 250 χιλιάδες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας - 60,000 άνθρωποι σιτίζονται από τα κοινωνικά παντοπωλεία!
2. Γέμισαν οι Κεντρικές Φυλακές με πολίτες για εντάλματα που αφορούν χρηματικές οφειλές
3.Έκρηξη ανεργίας – Στο κόκκινο η ανεργία στους νέους
4. Και οι πλούσιοι πλουσιότεροι: Τα κέρδη των επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 500 εκ. ευρώ

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»
1. Άνθρωποι στο έλεος της απανθρωπιάς... Οι μετανάστες θύματα της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής επίθεσης – Η υποκρισία των ΝΑΤΟϊκών και Ευρωπαίων δημίων των λαών ενώ ο ΟΗΕ «νίπτει τας χείρας»…
2. Εγκληματική ολιγωρία και στα θέματα φυσικού αερίου – Οι κυβερνώντες παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών!
3. Οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν μια συγνώμη! Η μετάλλαξη του… φυσικού αερίου και οι ευθύνες των τραπεζιτών για την οικονομική καταστροφή
4.Χωρίς περιστροφές προτείνουν διχοτόμηση! - Στην πράξη και με μασημένα λόγια κάποιοι υιοθετούν τη θέση των εθνικιστών για… «Ελλάδα του Νότου»!
5.Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης:Τα δημόσια νοσηλευτήρια χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση, αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση!
6.ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Η μπάλα και πάλιν στη σέντρα για το παγκύπριο πρωτάθλημα

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου