Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ: Λύση εξπρές στο Κυπριακό - Τι προβλέπει ο οδικός χάρτης και πότε θα γίνουν τα δημοψηφίσματα

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1.Λύση εξπρές στο Κυπριακό - Τι προβλέπει ο οδικός χάρτης και πότε θα γίνουν τα δημοψηφίσματα – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το οργιώδες παρασκήνιο σε Ουάσιγκτον, Άγκυρα και Λευκωσία -Ποιος ο ρόλος του Αβέρωφ Νεοφύτου
2. Η διαπλοκή στο απόγειο- Επιχείρηση εξαγνισμού διαπλεγμένων πολιτικών και θεσμικών παραγόντων
3.Σκανδαλώδεις περιπτώσεις σύγκρουσης συμφερόντων και ασυμβίβαστου ιδιωτικής και πολιτειακής ιδιότητας - Ο λαός να βάλει το χέρι του: Να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα!
4.Καλοσχεδιασμένη τακτική σύγχυσης από Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ που επιλέγουν το στρατόπεδο της Μέρκελ και των Τροϊκανών! Αλλοπρόσαλλη η στάση της Λευκωσίας έναντι της κυβέρνησης Τσίπρα
5.ΥΓΕΙΑ -  Το σύστημα της ντροπής, χωρίς παυσίπονο…! Κούρεμα και στις μορφίνες
για τους καρκινοπαθείς! Η αναλγησία των κυβερνώντων σε όλο της το μεγαλείο!
6.Επαναστατικά κινήματα στην Κύπρο επί Οθωμανικής κυριαρχίας - Η Ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας είχε συμβιβαστεί με τους κατακτητές και αποκαλούσε «καταραμένους» τους επαναστάτες γιατί εξεγείρονταν κατά της «εξουσίας»…!
7. ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Εικόνα αποσύνθεσης
με «κονταροκτυπήματα.
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», ζητήστε από τα περίπτερα τη νέα έκδοση του αθλητικού περιοδικού Real Sports, με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου