Στο Real Sports: Τα μεγάλα σκάνδαλα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και οι μεθοδεύσεις Κουτσοκούμνη για παραμονή στο θρόνο της ΚΟΠ!

Zητήστε από τα περίπτερα το νέο τεύχος του αθλητικού περιοδικού Real Sports με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλονίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις μεθοδεύσεις του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για παραμονή στο θρόνο του.

·         Ο πρόεδρος της ΚΟΠ λειτουργώντας εκ μέρους όλου του κατεστημένου έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και κινεί όλα τα νήματα
·         Επαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2011, όταν και πάλιν ο στριμωγμένος υποσχέθηκε ξένο αρχιδιαιτητή και επανεκλέγηκε ομόφωνα στην προεδρία!
Επίσης μιλούν στο RealSports 3 παλιές δόξες του Κυπριακού ποδοσφαίρου:
Ανδρέας Κανάρης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,
Λοίζος Μαυρουδής της ΑΕΛ
Μιχάλης Μαντζούρας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ REAL SPORTS ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΓΝΩΜΗ»,

ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΩ.- ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»