Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Βασιλικοί μισθοί και επιδόματα για τον Πρόεδρο και τους «αυλικούς» του - Σκληρή λιτότητα για τους πολίτες!


Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Βασιλικοί μισθοί και επιδόματα για τον Πρόεδρο, υπουργούς, συμβούλους και παρασυμβούλους, σε περίοδο κρίσης και σκληρών μέτρων λιτότητας για τον κόσμο.
2. Εργοδοτούν από το παράθυρο ημέτερους σε θέσεις με παχυλούς μισθούς, αλλά με  αδιευκρίνιστα καθήκοντα!
3.Αφαίμαξη με νέες φορολογίες του σχεδόν μηδαμινού εισοδήματος των εργαζομένων ενώ παρέχουν πλήρη προστασία στο κεφάλαιο!
4. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Ψήνουν  Σχέδιο Λύσης  του Κυπριακού οι Αμερικανοί,  με ένταξη στο ΝΑΤΟ! -Συζητούν με τον Ερντογάν για μας, χωρίς εμάς! Ερωτηματικά για πιθανές «δεσμεύσεις» Αναστασιάδη προς τον Τζο Μπάϊντεν - Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών στην Άγκυρα για το Κυπριακό - Ποιος ο ρόλος του Έσπεν Μπαρθ  Έϊντεν
5. Η ώρα της φουστανέλας! Στα ‘χνάρια του Κληρίδη με νεκρανάσταση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος - Παιχνίδια με τη φωτιά παίζουν Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ με την επαναφορά της πολιτικής του «ενεργού ηφαιστείου»
6. Κραυγή αγωνίας από τους άτυχους της βιοπάλης: Με νέα σχέδια «αξιολόγησης αναπηρίας» οι κυβερνώντες πετσοκόβουν την κοινωνική μέριμνα για τους ανάπηρους!
7. Τα φασιστοειδή κτύπησαν και πάλι! Απόπειρα εμπρησμού του οικήματος της ΕΔΟΝ Λεμεσού!
8. ΛΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΗ  
ΒΟΛΙΒΙΑ: Στα χνάρια του Τσε, για μια άλλη Βολιβία -Θριαμβευτική νίκη των αριστερών – προοδευτικών δυνάμεων και  επανεκλογή του Έβο Μοράλες για τρίτη συνεχή θητεία
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:  Εδώ η κυβέρνηση δεν αρπάζει τις κατοικίες και τις περιουσίες του κόσμου -
Το κράτος κτίζει σπίτια για τους πολίτες
ΚΟΥΒΑ: «Το ΝΑΤΟ προωθεί πόλεμο εξόντωσης  εναντίον της Ρωσίας», καταγγέλλει ο Φιντέλ Κάστρο
9. ΑΘΛΗΤΙΚΑ : Πώς θ’ απαλλαγούμε από τους «τζιχαντιστές» των κερκίδων αλλά και των γηπέδων

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της  ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»