Στη «ΓΝΩΜΗ»: Πώς η Εκκλησία περνά στα χέρια της περιουσίες των πιστών ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.       ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Στα κυριότητα της Εκκλησίας περνούν περιουσίες της Εκκλησίας που εκμεταλλεύεται την οικονομική δυσπραγία των πιστών
2.       ΤΡΙΤΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ! Συνεργός των ξένων και στην οικονομική αυτή τη φορά εισβολή και κατοχή, η Κυπριακή Δεξιά - Σε εμπόλεμη ταξικά κατάσταση: Αντίσταση και πάλη!
3.       ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ - Οι εκποιήσεις υποθηκευμένων ακινήτων σε τιμές κάτω του 35% της αξίας του ακινήτου όταν αυτό πρωτοϋποθηκεύτηκε!
4.       ΚΥΠΡΙΑΚΟ -  Ο πρόεδρος Αναστασιάδης εγκλωβίστηκε στην ίδια την πολιτική του - Η κατάσταση έχει περιπλεχθεί με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του
5.       Στήριξη στην πορεία για την κοινωνία των αστέγων από το περιβόητο «ανεξάρτητο» Δημοσιονομικό Συμβούλιο 
Μαζί με τη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ ζητήστε
το νέο βιβλίο του Στέλιου Θ. Στυλιανού
«Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
- Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ  1974 – 2014: 40 χρόνια αμετανόητοι»
Το βιβλίο προαιρετικά με επιπλέον χρέωση, ΜΟΝΟ 2 ευρώ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»