ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάρε – δώσε με «άνοιγμα» ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και αεροδρόμιο ΤΥΜΠΟΥ!


ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΗΔΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης παρέδωσε στα Ηνωμένα Έθνη και στην Τουρκική πλευρά πρόταση που διαλαμβάνει επιστροφή της κατεχόμενης Αμμοχώστου με αντάλλαγμα την αποδοχή της λειτουργίας του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.
Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της «Γνώμης» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε σε αυτή την κίνηση θέλοντας να δείξει ότι έχει καλή θέληση στο Κυπριακό.
Το ζητούμενο είναι ότι αυτές οι προτάσεις γίνονται παρασκηνιακά και πίσω από τις πλάτες του Εθνικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση και του λαού.

>>> ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για τις μυστικές συνομιλίες που διεξάγονται   για το Κυπριακό στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»