Στο στόχαστρο ΛΙΛΛΗΚΑ, με δεκανίκια από πρώην στελέχη του ΑΚΕΛ, η Αριστερά και τα συμφέροντα των εργαζομένων!


ΔΩΡΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ, ΚΥΡ. ΤΥΡΙΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ!


Ο ρόλος της «ομάδας Λιλλήκα», των τεσσάρων πρώην στελεχών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΕΛ που αποχώρησαν ή αποβλήθηκαν από το κόμμα μετά το 2008,  είχε γίνει ξεκάθαρος από την περίοδο της νοσηρής πολιτικής κατάστασης που επικράτησε μετά την έκρηξη στο Μαρί.
Οι τέσσερις πρώην βουλευτές του ΑΚΕΛ (Γ. Λιλλήκας, Δ. Χριστοδουλίδης, Αγις Αγαπίου και Κυρ. Τυρίμος),  συνειδητά, αντιμετωπίζουν πλέον το κόμμα της Εργατικής Τάξης εκδικητικά, προσπαθώντας να ρυμουλκήσουν άτομα και πυρήνες του κινήματος στην εθνικίζουσα «λαϊκή δεξιά» που θέλει να εκπροσωπήσει ο σχηματισμός του Γιώργου Λιλλήκα.
Δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο «εκλεκτός» τους , κρατά μαζί του τα εθνικιστικά στοιχεία που προέρχονται από τη ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, με τα οποία είναι πλέον συνοδοιπόροι!

Αναλυτικό ρεπορτάζ με αποκαλυπτικές πληροφορίες  στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ! Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπόρευση κομμάτων του «ενδιάμεσου» χώρου με το ναζιστικό μόρφωμα!

Στη «ΓΝΩΜΗ: Πώς ο Λιλλήκας επιχειρεί εκβιασμό Νικόλα και Σιζόπουλου για να γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις προεδρικές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Γιατί ο Αναστασιάδης βρίσκεται πάλι στο μάτι του κυκλώνα - Την ίδια ώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες για να πλήξουν το ΑΚΕΛ! - Στη «ΓΝΩΜΗ»