Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Μας πούλησαν για ψίχουλα! Πώς παρέδωσαν την Κύπρο, στους Τροϊκανούς – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ


ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ
Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Μας πούλησαν για ψίχουλα! Αποκαλυπτικό: Πώς παρέδωσαν την Κύπρο, στους Τροϊκανούς. Τι προβλέπει η Συνθήκη Υποταγής στους νέους αποικιοκράτες.
2.Βγάζουν στο σφυρί τους ημικρατικούς  - Αρχή με τους χρυσοφόρους, CYTA, AHK, Αρχή Λιμένων
3.Πίσω από τις πλάτες κομμάτων και πολιτών έκλεισαν την τελική Συμφωνία με το Eurogroup
4.Υποσκάπτουν τους σχεδιασμούς για τερματικό του φυσικού για να σπρώξουν τα κυπριακά αποθέματα στον τούρκικο αγωγό!
5.Φουντώνει η λαϊκή αντίσταση ενάντια στην τροϊκανή αποικιοκρατία
6. Έθεσαν υπό κηδεμονία τον Αναστασιάδη: Υπερκυβερνήτης ο Αβέρωφ Νεοφύτου που ενεργεί ως ενδολοδόχος των υπερατλαντικών αφεντικών του
7. Ολοταχώς πίσω, η νέα πολιτική στο υπουργείο Παιδείας –Η εγκύκλιος της ντροπής για απαγόρευση των διαδηλώσεων εναντίον της Τρόϊκα
8. Επί Αναστασιάδη δεν γιόρτασαν την ΕΟΚΑ! Επιχείρηση προστασίας της κυβέρνησης από τη λαϊκή οργή
9. ΑΘΛΗΤΙΚΑ - Και τώρα τα Play Offs: Όλα τα σενάρια ανοικτά
***
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ,
και όπως πάντα, με αποκαλυπτική ειδησεογραφία
και ρεπορτάζ, μαχητική αρθρογραφία,
καυστικά σχόλια και πολιτική γελοιογραφία

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΛΟΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ, ΦΙΛΗΔΟΝΟΙ, ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΑΙ.

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΣΗΜΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΩΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ, ΜΕ ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΠΕΤΑΧΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΙ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΥΨΙΝΟΕΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΟΥΠΕ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ (ΑΔΙΚΙΑ), ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ (Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΧΑΖΟΚΥΠΡΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.

    ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΙΚΟ ΛΑΟ "ΧΑΖΟΚΥΠΡΙΟΥΣ". ΒΑΛ'ΤΕ ΡΙΚ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ, ΜΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 2, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΧΤΙΚΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ SHOW BIZ (ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΙΓΔΕΣ ΟΠΩΣ ΒΙΣΣΗ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ-ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ 'ΔΩ).

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΥΔΕΣ-ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΝΕΡΟΠΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ.

    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΕΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑΤΟΙ, ΠΟΡΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ. ΓΑΜΗΘΗΤΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ._

    Η ΚΥΠΡΟΣ, ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ, ΜΕ 3 ΚΑΙ 4 ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ. ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ "ΚΑΦΡΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΛΠ". ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ "ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ".

    ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΙΟΙ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν να το παρακανες πολυ βρε μαλακα .μηπως σου εχουν πηδηξει την γυναικα η σε πλακωσαν στο ξυλο και συμπεριφερεσαι τοσο αηδιαστικα.εισαι και πολυ μαλακας να πουμε!!στα τσακιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή