Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ Aπετράπη δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής του Προέδρου Χριστόφια




Απετράπη δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Η Αστυνομία ανακάλυψε  γύρω στις 12 το μεσημέρι εκρηκτική ύλη στο δρόμο προς το Κελλάκι όπου ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα μετέβαινε το απόγευμα .
Η εκρηκτική ύλη ήταν τοποθετημένη κοντά σε σημείο από όπου θα διερχόταν το προεδρικό όχημα και τα αυτοκίνητα της συνοδείας του. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και τηλεχειριστήριο.

9 σχόλια:

  1. Εάν αποδεικτεί, ότι και αυτή η είδηση σας είναι κατασκευασμένη, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε να αυτοκτονήσετε ομαδικώς.Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που διαδίδετε τέτοιου είδους προβοκατόρικες και διχαστικές δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχή.Για θυμήσου: "Όταν τον Αύγουστο του 1977 πέθανε ξαφνικά ο Μακάριος ο Σπύρος Κυπριανού ανέλαβε Προεδρεύων της Δημοκρατίας. Με τη συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων διατήρησε το αξίωμα του προέδρου μέχρι το Φεβρουάριο του 1978, οπόταν θα διεξάγονταν έτσι κι αλλιώς προεδρικές εκλογές. Το Δεκέμβριο του 1977 συνέβηκε η μυστηριώδης απαγωγή του γιου του προέδρου Κυπριανού, Αχιλλέα, ο οποίος υπηρετούσε ως αξιωματικός των ΛΟΚ. Οι πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απαγωγή και η απελευθέρωση του Αχιλλέα δεν έχουν γραφτεί σε όλη τους την έκταση. Αυτό που ξέρουμε είναι το αποτέλεσμα: Η πολιτική αναβάθμιση του Σπύρου Κυπριανού, σε βαθμό που κανένας δεν αποτόλμησε να διεκδικήσει την προεδρία. Ο Σπύρος Κυπριανού εξελέγη το Φεβρουάριο του 1978 πρόεδρος χωρίς αντίπαλο."
    Μας λένε κάτι...όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΔΗΚΟ είναι μανούλα σε τέτοιες σκευωρίες τύπου απαγωγής Αχιλ.Κυπριανού αφού ο πατήρ Κυπριανού Σπύρος τελικά ήταν και αυτός που επωφελήθηκε τα μέγιστα από την ψευδοαπαγωγή μάλιστα με εγκέφαλο γνωστό πτώμα που εχάθη (άλλη σκευωρία μάνα μου ποτζιεί αλλά τότε ήβραμε τον Πακιστανό για αποδιοπομπαίο, αντί τον Γερμανό προπονητή), σε παραπέμπω στο άρθρο του Δρουσιώτη που μου φαίνεται ότι εν τούτο(ς) που σε έπεψε δαμέ αφού έβαλε το όνομα του Χριστόφια στον πρόλογο, εν τούτο που λαλούμε κοκα κόλα πάει με όλα, παρόλα αυτά το άρθρο τα λέει με το Νί και με το Σίγμα και ΑΚΕΛ ή Γριστόφκια εν θορώ τζιειμέσα - ήνταλως δκιάολο έσου έσμιξες τα δκυό ήντα λογική έσιεις???

      Οξα εν δουλειά των Καλικάντζαρων των Μάστρων σου - άτε φάτε ξεροτήανα πέρκιμον φύεται αλλιώς εν πάτσους που εν να φάτε που τον κόσμο που περιπαίζετε.

      ΟΣΟ για το ΔΗΣΥ, είναι .... μμμμ λίγο ποιό ανυπόμονο (?) και ειδικεύεται στα πραξικοπήματα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ που λέμε.

      Ξύπνα Ανώνυνε - η ανωνυμία σε εμάρανε, το θειάφι το εμυριστήκαμε που μίλια.

      ΑΧΠ

      Διαγραφή
    2. Ο Μακάριος Δρουσιώτης έκαμε πολύ καλή ιστορική μελέτη και σε παραπέμπω Ανώνυμε (και ανιστόριτε μου φαίνεται, άντζιαι τον Γκαίμπελς τον έμαθες πόξω τζιαι νεκατωτά θορώ) και στα βιβλία του περί ΕΟΚΑ Α και Β - θα μάθεις πολλά, ίσως μάθεις ότι και συγγενείς σου έχουν δολοφονηθεί από την πρώτη ΕΟΚΑ, στατιστικά είναι πολύ πιθανό. Μιλώ για την ΕΟΚΑ-Α η οποία δολοφόνησε ποιό πολλούς Κύπριους παρά Εγγλέζους το 1955-59 - παγκόσμιο ρεκόρ απελευθέρωσης!!!!! Ασε που *σίγουρα* εσύ ή συγγενής σου είστε θύμα της δεύτερης της ΕΟΚΑ, της Β' που λαλούν, που έκαμεν δκιακόσιες σιλιάδες πρόσφυγες τζιαι το ένα τρίτο (το καλλύτερον λαλούσιν ρε) επιάσαν το οι Τούρτζιοι τζιαι εν το ξαπολούν ως την δευτέρα παρουσία.

      Ομως η γνώμη μου (εμένα του Αντρέα τζιαι όι δαμέ που γράφω) είναι ότι ο Μακάριος Δρουσιώτης αλλάζει τους προλόγους του για να εξυπηρετήσει τους εκάστοτε πολιτικούς του τζιαί οικονομικούς του πάτρωνες. Τον θυμούμαι κάποτε στις παρουσιάσεις των βιβλίων του στο Σκαλί Αγλαντζιάς, ετζιαίερασε μας τζιαί εκλαίρ ο πεθερός του ...

      Μπράβο πάντως του Μ.Δρουσιώτη που την ιστορία δεν την άλλαξε, η οποία είναι εδώ

      http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=671&-V=history.

      Τούτη η Ιστορία λοιπόν αγγράμματε και ανιστόριτε, δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, πάρεξ που πρόσθεσε μια παράγραφο 5 γραμμών για να βάλει μέσα Γριστόφκια τζιαι ήντα που άλλες λαλακίες λαλεί. Αύριο, τζιείνου ή των πατρόνων του μπορεί να μεν τους αρέσει ένας άλλός, ε τότε βάλλουν νέα παράγραφο με το όνομα του τζίεινου που να τους γυαλίσει το μάτι τους τζιαι στέλλουν τα τρωλκικά να γράφουν ποτζιεί ποδά αν δεν τους μυρίζει κάτι.

      Τούτη η ιστορία ΕΣΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟ-κωλόπαιδα του ENGLISH SCHOOL με τον καπιταλισμό για το ποιός εν να φάει ποιόν για να κυβερνήσει τούτο το νησί τζιαί να τραππηδήσει του φτωχού.

      Ακούεις? Εν αγγούρι που εν να πιάσουν.

      Εν αντρέπεστε ρε?

      ΑΧΠ

      ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ-ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΗΣ

      Ο Αχιλλέας Κυπριανού ο οποίος ένει τζιαι μεσα στην Γραματεία του ΔΗΚΟ έκαμε τζιαί ένα (ένα μόνο μάνα μου?) φεγγάρι υποδιευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών. Εν τα πτυχία του που ετυφλώσαν τους μάστρους τους τζιαι επιάσαν τον δουλειά τον Αχιλλέα μας πέρκιμον τζιαι σώσει τες, μάνα μου ρε. Εν αντρέπεστε ρε?

      Διαγραφή
  3. Μήπως έτσι θέλει να κάνει και το ΑΚΕΛ¨.Αλλα δεν θα τα καταφέρει. το κόμμα του Λαού



    Στους 53.400 οι άνεργοι στην Κύπρο το τρίτο τρίμηνο του 2012





    Με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού, που διενεργείται σύμφωνα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό, για το 3ο τρίμηνο του 2012, ο αριθμός των εργαζομένων ανερχόταν στις 389,0 χιλιάδες άτομα (άνδρες 205,0 χιλιάδες και γυναίκες 184,1 χιλιάδες) και ο αριθμός των ανέργων στις 53,4 χιλιάδες άτομα (άνδρες 28,8 χιλιάδες και γυναίκες 24,6 χιλιάδες).

    Το ποσοστό απασχόλησης των ατόμων ηλικίας 20-64 ετών ήταν 70,0% (άνδρες 76,3% και γυναίκες 64,2%) σημειώνοντας μείωση από το προηγούμενο τρίμηνο του 2012, 70,7% (άνδρες 76,8%, γυναίκες 65,2%) και από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, 72,7% (άνδρες 79,4% και γυναίκες 66,5%).

    Το ποσοστό ανεργίας ανερχόταν σε 12,1% του εργατικού δυναμικού (άνδρες 12,3% και γυναίκες 11,8%) σημειώνοντας αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο του 2012, 11,3% (άνδρες 12,1%, γυναίκες 10,4%) και από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, 7,8% (άνδρες 7,6% και γυναίκες 7,9%). Επίσης το ποσοστό ανεργίας για τους νέους 15-24 ετών ήταν 26,4% του εργατικού δυναμικού των ηλικιών αυτών σημειώνοντας αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο του 2012, 25,9% και από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, 22,2%.


    Στους 53.400 οι άνεργοι στην Κύπρο το τρίτο τρίμηνο του 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι προβοκάτσια ανώνυμε, είναι ανακοίνωση της αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιά ακριβώς ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται απόπειρα κατά της ζωής του προέδρου;
    Αυτό που αναφέρεται είναι "διευρευνόνται όλα τα ενδεχόμενα".

    Κάποιοι ψάχνουν απεγνωσμένα ήρωες ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα τα εκρηκτικα δεν συνδεονται με το προεδρο, δεν ηταν ανακοινωση της αστυνομιας και ΔΕΝ βρεθηκε και το τηλεχειριστηριο! Ελεος. Υπαρχει κανενας που παιρνει σοβαρα αυτη την 'εφημεριδα';

    Απετραπη αποπειρα δολοφονιας κατα τα αλλα! Μην σβησετε την αναρτηση αυτη για να βλεπει ο κοσμος σε τι σημειο φτανετε για να περασει η παραπληροφορηση και η προπαγανδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ESEIS POU TA VAZETE ME THN GNOMI EINAI KALA NA PATE SHMERA NA AGORASETE TIS ANTIKEIMENIKES SAS FYLLADES...KAI NA MHN APODEIKTEI OTI TA EKRHKTIKA HTAN GIA TON PROEDRI DEN PAVEI NA EINAI MIA POLY SOVARH EIDHSH OTI MELETATE TO GEGONOS OTI TA EKRHKTIKA MPOREI NA HTAN GIA TON PROEDRO! THN OPOIA OI SOVARES FYLLADES POU LEMVANETE YPOPSI THN EKANA GARGARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή