Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

«ΒΥΘΙΣΤΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ! – ΤΑΚΤΙΚΗ «ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

99. GNOMI 18.11-24.11
ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ  ΑΒΕΡΩΦ NEOΦΥΤΟΥ  & ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΔΕΞΙΑΣ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΚ

Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1.Οικονομικά προσωπικά συμφέροντα και πολιτικά παιχνίδια πίσω από την επίθεση κατά του συνεργατισμού. - Πρωτοστάτες το δίδυμο Αβέρωφ –Νικόλα με τακτική «καμένης γης»!  Η εντολή: Βυθίστε και τον συνεργατισμό – Να μην μπει μπροστά μετά τα κτυπήματα που δέχτηκαν εμπορικές τράπεζες με τις επενδύσεις σε τοξικά ομόλογα!  Αποκαλυπτικές πληροφορίες

2. Επίθεση από τον καμουφλαρισμένο σύγχρονο φασισμό: Οι περιπτώσεις της Ελλάδας και Ιταλίας και το κυπριακό  φαινόμενο με την παράλληλη πορεία των κυπρίων σοσιαλδημοκρατών της ΕΔΕΚ,  με τη συντηρητική δεξιά  και την ακροδεξιά.

3. Πανεπιστήμια ξένων χωρών  ερευνούν  πολιτικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο της ΕΟΚΑ

4. Λύπη για τη στάση των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ στο θέμα των δολοφονιών στελεχών της Αριστεράς από άνδρες της οργάνωσης, εκφράζει στη ΓΝΩΜΗ ο πρόεδρος του «Συνδέσμου Συγγενών Δολοφονηθέντων για τα πολιτικά τους φρονήματα κατά την περίοδο 1955-59», Ανδρέας Δημητρίου Ττοφαρής.

5. Ο ΕΔΟΝίτης νέος Πρόεδρος της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών Δημήτρης Παλμύρης,  αναλύσει στη ΓΝΩΜΗ τους στόχους του διεθνούς προοδευτικού κινήματος νεολαίας και τονίζει ότι η ΠΟΔΝ  παραμένει σταθερά αλληλέγγυα στον αγώνα του κυπριακού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου