Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

92.GNOMI 30.09-06.10                                                                                                   


  • Τετ α τετ συνάντηση ηγητόρων των λεγόμενων αγανακτισμένων με τον Αρχιεπίσκοπο. Η συντονισμένη  ποδηγέτηση των κατ’ ευφημισμό αγανακτισμένων οδήγησε σε πολυτεμαχισμό του λεγόμενου κινήματος. Άλλη μια ομάδα δεν υιοθετεί τις ακρότητες τους και αποστασιοποιείται. Οι ηγήτορες των λεγόμενων αγανακτισμένων κατέφυγαν στην επιστράτευση μαθητών μεταφέροντας στα σχολεία το εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
  • Προεδρικές - Με Βυζαντινές ραδιουργίες  ο Αρχιεπίσκοπος μεθοδεύει εξουδετέρωση των φερόμενων μνηστήρων του Συντονιστικού Κέντρου. Αποκαλυπτικές πληροφορίες των σχεδιασμών του για να παραμείνει ο ίδιος ως η μόνη λύση της ετερόκλητης συμμαχίας  των πολέμιων του Προέδρου Χριστόφια και του ΑΚΕΛ.
  • Διασυνδέσεις ΕΛΑΜ με το κόμμα των νεοναζί της Γερμανίας
  • Αποθέωση Χριστόφια από χιλιάδες λαού, με μηνύματα
  • Κυπριακή κίνηση ματ προς τους περιβόητους οίκους αξιολόγησης: Με το ρωσικό δάνειο η Κύπρος ξεφεύγει από τα πλοκάμιατων κερδοσκόπων – δανειστών
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Βιάζονταν για συμφωνία προτού επιστρέψει ο Μακάριος, θεωρώντας ότι ο Γλ. Κληρίδης ήταν έτοιμος για «μεγάλες παραχωρήσεις»
 Αυτά και πολλά άλλα στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με καυστικά σχόλια, πολιτικές αναλύσεις,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου