Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μια ανίερη συμμαχία (ΔΗΣΥ - ΕΔΕΚ) και μια αποστασία (Κουλίας) έβγαλαν πρόεδρο της Βουλής. Ο Αναστασιάδης αναμένει τώρα το αντάλλαγμα - Στήριξη στις προεδρικές του 2013 ....

75. 03.06-9.06                                                                                                   
Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Αποκαλυπτικό – Μετά την επιβολή Ομήρου στην προεδρία της Βουλής με την αποστασία Κουλία από το ΔΗΚΟ, θέτουν σε εφαρμογή τη Δεύτερη Φάση του Σχεδίου που κατάστρωσε το Συντονιστικό Κέντρο με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου: Πώς θα επιλεγεί ο υποψήφιος της ανίερης συμμαχίας ΔΗΣΥ – ΕΔΕΚ – ΕΥΡΩΚΟ και αποστατών για τις προεδρικές του 2013. Αποκαλύπτουμε τα ονόματα των δελφίνων για το χρίσμα.
2. Πυρ και μανία οι ΔΗΚΟϊκοί για τη λιποταξία Κουλία. Ηφαίστειο και η ΕΔΕΚ για την επισφράγιση της ανίερης συμμαχίας με τον ΔΗΣΥ με την εκλογή Ομήρου στην προεδρία της Βουλής με τις ψήφους του ΔΗΣΥ και τις δεσμεύσεις Ομήρου προς Αναστασιάδη για τις προεδρικές του 2011.
5. Φάκελος προδοσίας της Κύπρου: Η άφιξη του Γρίβα στην Κύπρο και η ίδρυση της προδοτικής οργάνωσης ΕΟΚΑ Β΄. Στο φως τα ονόματα των προσώπων που συμμετείχαν στην οργάνωση των παράνομων ένοπλων ομάδων.

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με καυστικά σχόλια,
πολιτικές αναλύσεις, παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία.